18. novembra 2017

10 let od masters prvenstva v Pra Loupu

Obletnica Gorazdove nesreče. Ob takšnih priložnostih se hočeš nočeš najdejo reči, kot so posnetki z veteranskega SP v Franciji z Gorazdom, Sebatom in Šumbo. (več …)
Novice
24. junija 2012

EP masters: Srebro za Kordeža

Za konec prvenstva v Kranjski Gori v krosu peterica ubranila lanske naslove, od naših najuspešneje Robi Kordež v kategoriji od 35 do 39 let. (več …)
Novice
29. februarja 2012

Tahitre: Jutri prijave za EP masters

S 1. marcem prijave na EP v Kr. Gori. Tretji Slovenec na Epicu bo Mitja Rok. Mini DH, preprost format iz zmagovalca iz UTT. Pogled v zavorno ročico. Šujević zmagovalec...
Novice
28. junija 2011

MTB Masters Kranjska Gora – galerija

Objavljamo izbor fotografij Nejca Vesela in Grege Stoparja, ki sta spremljala evropsko prvenstvo masters v Kranjski Gori. V izboru so slike iz krosa, spusta ter zakulisja. (več …)
Novice
23. junija 2011

Dvestoterica zrelih v Kranjski Gori

Med prijavljenimi na evropsko prvenstvo veteranskih kategorij master, ki bo konec tedna v Kranjski Gori, tudi peterica univerzalcev, ki se bodo poskusili kar v obeh disciplinah. (več …)
Novice
23. februarja 2011

Spletna stran EP masters v Kranjski Gori

Pod novo domeno mtbkranjskagora.si, ki bo družila gorskokolesarske prireditve v Kranjski Gori, je luč spleta ugledala spletna stran letošnjega evropskega prvenstva za kategorije masters, ki bo pod Vitrancem od 24....
Novice
Sledite nam