Giant Trance
2. decembra 2021

Giant Trance je na novo zasnovan

Karbonski ali aluminijast okvir, 120 milimetrov Maestrovega vzmetenja zadaj in 130 spredaj, nastavljiva geometrija in še kakšen bonbonček bo ponudil eden najbolj prepoznavnih Giantovih modelov - Trance. (več …)
Oprema
Kolesarjeve sanje, Yeti 4X
27. novembra 2021

Kolesarjeve sanje: Yeti 4X

Morda najboljše kolo za 4kros vseh časov. Yeti je z modelom 4X že pred več kot desetletjem in pol zadel v polno. (več …)
Oprema
MMR Kenta
21. novembra 2021

Kenta je MMR-jev iskri žrebec

Na dirke v krosu naravnani Španci največ upov polagajo na svojo blagovno znamko tekmovalnih XC koles in Kenta je njihov zastavonoša. (več …)
Oprema
Banshee Prime
20. novembra 2021

Kolesarjeve sanje: Banshee Prime

Najboljše iz Britanske Kolumbije, poleg trailov, seveda. Banshee Prime z izbranimi komponentami in sestavljen ob pravljični kulisi gora. (več …)
Oprema
Giant Anthem Advanced Pro
19. novembra 2021

Dirkač s pedigrejem – Anthem Advanced Pro

Giant je za prihajajočo sezono dodobra prevetril svojo floto koles, tudi kros polnovzmetenca Anthem v karbonskih oblačilih in s končnico Pro. To je tisti, najžlahtnejši in je namenjen dirkam v...
Oprema
Orbea Terra
17. novembra 2021

Terra v leto 2022 vstopa v novi preobleki

Okretnejša, s prostorom za širše pnevmatike, s prilagodljivim dizajnom, z rahlo spremenjeno geometrijo bo Terra ustrezala širokemu krogu uporabnikov, predvsem pa bo z njo užitek voziti po makadamskih poteh in...
Oprema
Cannondale Raven
13. novembra 2021

Kolesarjeve sanje: Samo en je Raven

Cannondale in njegova bogata tradicija presežkov in drugačnega pristopa k oblikovanju koles je lansirala tudi model Super V. Tokrat v najžlahtnejši različici Raven. (več …)
Oprema
Cannondale Scalpel HT
10. novembra 2021

Scalpel HT je čistokrven XC žrebec

Cannondale je prenovil trdorepca Scalpel HT in ga na trg poslal v štirih opremskih izpeljankah. Vedno na 29-palčnih obročnikih, tudi z vilicami Lefty. (več …)
Oprema
Sledite nam