Na verigi
14. septembra 2021

Na verigi je 299 členov

Deset let, dva meseca, 299 objav in 307 ljudi v verižnih intervjujih z naslovom Na verigi. Pred številko 300 se malo spominjamo. (več …)
Intervjuji
matic carl, yes films
31. avgusta 2021

Na verigi: Matic Carl

Fant iz Idrije s kamero v roki, ki je med drugim ustvaril film Unleashed (2017), izdelek, kakršnih pri nas res manjka. Zdaj rezident otoka Gran Canaria, Kanari. (več …)
Intervjuji
Leo Gamboc
24. avgusta 2021

Na verigi: Leo Gamboc

Istran, ki je bil desetletje stalnica hrvaške dirt scene, zdaj pa ima pri 31 letih drugačne cilje, tudi s klubom v Pulju in na enduro kolesu, pa na jadrnicah in...
Intervjuji
žiga češarek, kolesarska klinika
17. avgusta 2021

Na verigi: Žiga Češarek

Gremo v Ribnico, kjer za zdravje koles na svoji kliniki skrbi Žiga z nepogrešljivo desno roko Primožem. Če so le stuširana! (več …)
Intervjuji
Steve Peat, Tine Činč, intervju v trgovini Loose Cycles
12. avgusta 2021

Tine klepeta s Peatyjem

Steve Peat, legendarni britanski tekmovalec v spustu, v intervjuju. Pa še nagradna igra Bike Alternative s podpisanimi Santa Cruz Syndicate dobrotami! (več …)
Intervjuji
marko popovič
10. avgusta 2021

Na verigi: Marko Popovič

Popi je eden tistih kolesarskih mehanikov, ki bi verjetno lahko cele dneve brkljali po kolesih tudi zaprti doma, brez plačila. Na srečo ima tudi takšno službo, saj dela tako v...
Intervjuji
vid peršak, kamp vida peršaka
3. avgusta 2021

Na verigi: Vid Peršak

Nesporna številka ena slovenskega endura že vrsto let, od svojih nežnih najstniških, in prepoznavno ime med najboljšimi na svetu. (več …)
Intervjuji
anže žabjek
27. julija 2021

Na verigi: Anže Žabjek

Ni skrivnost, da so Žabjekovi fantje trije. Anže je srednji po starosti, tudi on je dirkal v spustu in nato kar zares in uspešno tudi v enduru. (več …)
Intervjuji
Tomi Legner
20. julija 2021

Na verigi: Tomi Legner

Ostajamo na Koroškem, iz Mežiške doline v Slovenj Gradec. Tomi je bolj kot po svojih tekmovalnih dosežkih postal znan po neverjetnem trailu Paryzanka, ki ga je zgradil blizu doma. (več...
Intervjuji
Sledite nam