Specialized Turbo
Koka Kuzmin, Iztok Robič, 4 islands
21. julija 2020

Na verigi: Koka Kuzmin

Ostajamo v omrežni skupini 03 s pionirjem slovenskega dirkanja, ki si je pred 30 leti prvič nadel štartno številko na gorsko kolo. Danes je Koka pogosto “na štrom”, a ne...
Intervjuji
Matej Kainz
14. julija 2020

Na verigi: Matej Kainz

Maratonec in etapni “čezalpski” plezalec, pobudnik in ustvarjalec vrste savinjskih in enega vseslovenskega projekta, ljubitelj velikega C in še kaj v čisto novi verigi. (več …)
Intervjuji
Dominik Linser, Bike Republic Sölden
23. junija 2020

Dominik Linser o bajk republiki Sölden

Kolesarski park oziroma Bike Republic Sölden je najljubši projekt vodje destinacije Ötztal, 40-letnega nekdanjega smučarskega tekača. Milijonske investicije in slovenski graditelji. (več …)
Intervjuji
2. junija 2020

Na verigi: Lado Fumic

Upokojeni as olimpijskega krosa, Nemec hrvaške krvi, ki ga je tudi v najtežjih trenutkih vselej krasil nasmešek. (več …)
Intervjuji
1. junija 2020

Zasliševalnica 7: Jaka Remec

Kristjan Vreček je začasno zapustil svet gorskega kolesarstva in se podal v BMX vode. Tam je naletel na mladega obetavneža, ki se preizkuša v disciplini BMX prostega sloga. (več …)
Intervjuji
12. maja 2020

Na verigi: Rok Drašler

V devetdesetih prvi Slovenec pri vrhu svetovnega krosa, leta 2000 olimpijec, danes pa poslovnež, družinski človek in uživač na kolesu. (več …)
Intervjuji
9. maja 2020

Zasliševalnica 6: Jan Perše

Prva batina ekipe BATT Crew Jan Perše in Kristjan Vreček se resno pogovorita o Janovih strasteh: trail buildingu, frirajdu in seveda Flat Out Days 2020. (več …)
Intervjuji
Unior DH Cup
28. aprila 2020

Na verigi: Srečo Komac

Še en “old schooler” na verigi, dolga leta številka 1 Uni teama, tudi reprezentančni selektor in član OGK, v zgodnji MTB letih celo spustaš. (več …)
Intervjuji
21. aprila 2020

Na verigi: Boštjan Kušar

Legenda slovenskega spusta, državni prvak iz leta 1994, udeleženec svetovnih pokalov in prvenstev … Originalni fu*njenec na progi in izven nje. (več …)
Intervjuji
14. aprila 2020

Na verigi: Karel Bizjak

Brez njega MTB v Novi Gorici in Vrtojbi zadnjih 30 let ne bil enak. Trgovec, gonilo kluba, popotnik … in že skoraj 70 let kolesar! (več …)
Intervjuji
Sledite nam