Tilen Frank
20. aprila 2021

Na verigi: Tilen Frank

Ops, zataknjeni na 20 palcih! Ampak kako naj mahamo s pravili SSF-u, če je izbral najuspešnejšega vseh časov slovenskega BMX dirkanja?! (več …)
Intervjuji
Simon Stojko Falk
13. aprila 2021

Na verigi: Simon Stojko Falk

SSF je v Sloveniji še vedno sopomenka za BMX. Velemojster, celo svetovni prvak discipline flatland, danes pa med drugim oče celi BMX ekipi nadobudnežev. (več …)
Intervjuji
Matej Žan
6. aprila 2021

Na verigi: Matej Žan

Četrti "free" kolesar zapored, ampak tale je na 20 palcih. Matej Žan vlada v lesenih in betonskih parkih, v disciplini BMX Freestyle Park, pa tudi zemlje se ne brani. (več...
Intervjuji
Jon Šolar
30. marca 2021

Na verigi: Jon Šolar

Še eden z dirt scene, tokrat iz Ljubljane, a močno povezan z gorenjsko "divjinsko" navezo. Vzore ima pa švedsko-kanadske. (več …)
Intervjuji
Jaka Florjanič
23. marca 2021

Na verigi: Jaka Florjanič

Mladi gorenjski mojster trikov nizko in visoko nad tlemi, na dirtih ali v sk8parku. Držimo pesti, da enkrat tudi slopestyle zvezda. (več …)
Intervjuji
Matic Kokl
16. marca 2021

Na verigi: Matic Kokl

Pogumen gorenjski frirajder, da ne rečemo letalec, in strasten (poklicni) graditelj prog in skakalnic iz BATTove ekipe. (več …)
Intervjuji
Andraž Jančar
9. marca 2021

Na verigi: Andraž Jančar

Andraž se je po krivici doslej na mtb.si pojavil le takrat, ko se je Jure Žabjek kaj poškodoval. Prihaja sicer iz smučanja prostega sloga, med gorske kolesarje je prišel kot...
Intervjuji
Maja Baliž
2. marca 2021

Na verigi: Maja Baliž

Kdo je Maja in kaj vse počne? Iz "managementa" Snurfclubu in pozneje Supersnurfu se je po plezanju, alpinizmu in turnem smučanju klubski bandi pridružila tudi na kolesu. (več …)
Intervjuji
Primož Doler
16. februarja 2021

Na verigi: Primož Doler

Gremo na Koroško! Primož je še en kamenček v mozaiku koroškega MTB turizma. Je gorskokolesarski vodnik, sobodajalec z BikeSki B&B in še kaj. (več …)
Intervjuji
Aurelie Roussel
9. februarja 2021

Na verigi: Aurélie Roussel

Prva hornistka Slovenske filharmonije prihaja iz Francije in je tudi strastna gorska kolesarka. Celo startno številko SloEndura si je že nadela, zmagala v svoji kategoriji, a se žal tudi poškodovala....
Intervjuji
Sledite nam