marjan zver
30. novembra 2021

Na verigi: Marjan Zver

Dolenjski MTB veteran, a hkrati mladenič! Trgovec, nekdanji alpinist in še marsikaj, originalna Zverinica in še vedno steber skupnosti, čeprav je krmarjenje društva prepustil naslednjim generacijam. (več …)
Intervjuji
marko šimenc - mac
23. novembra 2021

Na verigi: Marko Šimenc

Stara šola med učitelji tehnike, vodniki, graditelji poti, tudi inštruktor pri usposabljanju vodnikov in učiteljev, pa trgovec in še kaj bi se našlo. Včasih je bil celo TV voditelj. (več...
Intervjuji
simon erjavec
16. novembra 2021

Na verigi: Simon Erjavec

Trener tu in tam ter največ v svoji SE MTB Akademiji. Nekdanji specialist za kros na izpadanje je tudi alpinistični smučar in ljubitelj življenja na štirih kolesih. (več …)
Intervjuji
9. novembra 2021

Na verigi: Jakob Markič

Od vlakca Wolf Racing Teama k trenutno ne najbolj aktivnemu jezdecu Supersnurfa, ki je že druga Snurfova DH generacija Markičev. (več …)
Intervjuji
miha malovrh
2. novembra 2021

Na verigi: Miha Malovrh

Wolf Racing Team nas drži v kleščah, a zdaj že vemo, da je Miha (do nadaljnjega) zadnji člen iz te druščine. Občasni tekmovalec v spustu, pogosteje pa obiskovalec parkov. (več...
Intervjuji
emma zorzut
26. oktobra 2021

Na verigi: Emma Zorzut

Nekako ostajamo v druščini Wolf Racing Teama in na Gorenjskem - pri Emmi, ki rada drvi na DH kolesu in tudi skače. (več …)
Intervjuji
Rok Rainer
19. oktobra 2021

Na verigi: Rok Rainer

Na vrsti je kranjski letalec in razbijač parkov, začuda tudi član bolj dirkaške druščine Wolf Racing Team, a vse postane bolj jasno pri znamki kolesa. (več …)
Intervjuji
andrej holc
12. oktobra 2021

Na verigi: Andrej Holc

Kolesarski mehanik, ki ne more brez dirkanja - z gorskim in cestnim kolesom, tudi z motornim. Trenutno je med najhitrejšimi veterani SloEndura. (več …)
Intervjuji
jaka močilnik
5. oktobra 2021

Na verigi: Jaka Močilnik

Iz dirkaško-uživaških enduro vrst, s Koroške in iz ekipe Black Hole endura, a na dirkah v dresu domžalske Energije. Ne čisto z vrha lestvic, a fant od fare s kolesom,...
Intervjuji
Sledite nam