Manuel Vigini, XCO Samobor
15. junija 2021

Na verigi: Manuel Vigini

Gremo v Istro, od koder nam iz Buj in bližnjega Grožnjana maha Manuel, gonilna sila tamkajšnjega BBK Grožnjan, številnih dogodkov in nasploh MTB razvoja v Bujštini in širše. (več …)
Intervjuji
Janez Dejak
1. junija 2021

Na verigi: Janez Dejak

Tudi najmočnejša veriga se lahko strga. Pri 287 členih smo jo že nekajkrat pretrgali. Nameščamo novo! Prvi člen je prvi mož XC Kočevje, prireditve, ki se je uspešno odvila minuli...
Intervjuji
Daša Mlakar
25. maja 2021

10 minut do starta: Daša Mlakar

Lanska zmagovalka skrajšanega pokala SloXcup v krosu med mlajšimi mladinkami je letos v konkurenci starejših mladink. V kateri kategoriji je v kleklanju, ne vemo, ampak tam je prvakinja. (več …)
Intervjuji
Tina Žarki
11. maja 2021

Na verigi: Tina Žarki

Simon Eržen nam jo je na MTB strani zagodel še z eno, ki prisega le na asfalt. Ampak smo je veseli, ker ji najverjetneje ni enake. Tina rešuje reči po...
Intervjuji
tilen jagodič
10. maja 2021

10 minut do starta: Tilen Jagodič

V seriji intervjujev v sodelovanju z Odborom za gorsko kolesarstvo Kolesarske zveze Slovenije je po Jakobu Klemenčiču na vrsti dve leti starejši Tilen Jagodič. (več …)
Intervjuji
Simon Eržen
4. maja 2021

Na verigi: Simon Eržen

Iz BMXa zavijamo s kolesarskim univerzalcem, ki je bil v prejšnjem tisočletju BMX šampion, danes pa je kolesarski popotnik ter strasten cestni kolesar in prireditelj Diagonale 335. (več …)
Intervjuji
Sledite nam