28. marca 2013

Masters of Dirt čez štiri dni!

V soboto se t.i. vzhodnoevropska turneja Master of Dirt - The Next Level začenja v Zagrebu, v ponedeljek nas bodo na noge vzdignili v Ljubljani. Brez prvoaprilskih šal. Info o...
Novice
4. marca 2013

Masters of Dirt, poročilo z Dunaja

Pred turnejo Zagreb-Ljubljana-Beograd so motokrosisti, BMX in MTB kolesarji z Reynoldsom in Söderströmom, dvojica na motornih sankah in še kdo tri dni na nogah držali dunajsko Stadthalle. Kaj nas čaka?...
Novice
17. februarja 2013

Palmer in punk na Mostovni

Fotogalerija Mareta Obida in Vanje Kodermaca s petkove prireditve v Solkanu. Punk večer s filmom o Shaunu Palmerju ter skupinama Backstage in Šank Norris. (več …)
Novice
5. februarja 2013

Punk večer s Palmerjem!

15. februarja na Mostovni v Solkanu premiera filma Shaun Palmer - nesrečni šampion o najboljšemu športniku na svetu ter koncerta punk zasedb Backstage in Šank Norris. (več …)
Novice
15. januarja 2013

Po prvi tekmi skibike pokala

V nedeljo na Soriški planini zmaga Bojana Novaka pred Maticem Hribarjem in Andrejem Šumbergarjem. Serija se 3. februarja nadaljuje na Voglu. (več …)
Novice
27. novembra 2012

Filip Flisar malo smuča, malo kolesari

Po današnji novinarski konferenci ekipe v smučarskem krosu je slovenski akcijski športnik št. 1 v ljubljanskem Urban Roofu še malce skočil na svojega Spec'a. (več …)
Novice
Sledite nam