dr.mud dragomer
Casio G-Shock
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Ride Loose Riders Freestyle Giant
29. septembra 2021

V soboto kuclje odpre Dr.Mud, kje gradijo Alliance in BATT, kdo so ŠKTD Apače – Mlinarji, Anjin Liv blog, remont na Pohorju, UCI gravel na runda.si in vojvodinski enduro.

Novo v Dragomerju: Dr.Mud!

To soboto v Dragomerju, od koder že dolgo prihajajo BMXarji (in skejterji), odpirajo lepo zamišljen in “pošejpan” parkec oziroma progico. Tudi društvo Dr.Mud je novo. V soboto se torej fura od 14. ure do teme, pride tudi Jaka Remec, pa jam session pade. Vabljeni! Na spletu na www.dragomermud.si in na Instagramu @dragomermud.

Naslovna fotografija Dr.Mud

Gradnje tu in tam

Alliance ASE gradi pumptracke v Ljutomeru, Slovenskih Konjicah in Luciji, kmalu tudi v Središču ob Dravi. Pa na Hrvaškem, v Avstriji in prvič tudi na Madžarskem. Blog na www.enteralliance.com.

BATT Crew gradi mini pumptrack na Planini v Kranju (že drugi na Planini!) v okviru sodelovanja s Slovensko industrijo jekla in Olimpijskim komitejem Slovenije, v Metliki bo vsak trenutek v uporabi, še vedno prenavljajo flow linijo v parku v Grossarlu v Avstriji. Nekaj se pripravlja v Domžalah in v Pesnici@battcrew

Kdo so ŠKTD Apače – Mlinarji?

Letos ustanovljeno Športno, kulturno in turistično društvo Apače – Mlinarji je na novem pumptracku že priredilo dirko Pomurskega MTB pokala, katerega soustanovitelji so, to soboto gostijo še prireditev serije Pumpaj Slovenija. Ustanovitelj Gregor Vukan v intervjuju na pumptrack.si.

Anja piše

Slovenska stran Liv Cycling, Giantove znamke za kolesarke, ima blog. Piše ga Anja Rot (v objavi so jo pozabili podpisati), ki se je “pri skoraj 29 letih” lotila gorskega kolesarstva. Beri na liv-cycling.com.

Remont na Pohorju

Če greš v oktobru furat Bike park Pohorje, preveri, če delajo. V treh terminih bodo namreč delali remont na vzpenjači.

Gravel UCI

Matej na runda.si o tekmovalnem makadamkanju pod okriljem Mednarodne kolesarske zveze UCI.

Srbski enduro

Ko se zaključi SloEnduro, pa morda do Srbije na enduro Tigrov poj na vojvodinski Fruški gori? FB objava.

Prejšnje Tahitre

Casio G-Shock
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam