golovec trail, banana trail wallride
11. maja 2022

Tahitre 844: Je že poletje?

Ko pri 20+ stopinjah pridejo v dolgih hlačah in s podkapami na plano še zadnji kolesarji, potem veš, da ni poti nazaj. Sezona na polno! (več …)
Novice
bike park radna, brezovica pri ljubljani
4. maja 2022

Tahitre 843: Novi parki!

Sicer ne takšni z žičnico, a vseeno. Ta vikend pri Brezovici pri Lj, junija pri Pivki. Pa wajduske single ter maraton Slavnik in tečaj pri Zverinicah pred vrati. (več …)
Novice
golovec trails
27. aprila 2022

Tahitre 842: Lokalne skupnosti delajo

Na Golovcu so urejali poti, v Kranju vpisujejo mlade. Pumptrack Pesnica asfaltiran, predprijave MTB Slavnik, XC Ca'neva Trophy in bližajoče se evropske DH dirke v Mariboru. (več …)
Novice
maribor bike park pohorje
20. aprila 2022

Tahitre 841: Pohorski park odprl vrata

Ta teden v Maribor bike parku Pohorje spet od četrtka. Ta vikend akcija na Golovec trails, prenova idrijskega parka, do nedelje cenejša prijava na maraton Soča outdoor festivala, Strahci na...
Novice
gregor sikošek, al adaid desert challenge
30. marca 2022

Tahitre 838: Start sezone enduro tekmovanj

Minuli vikend že dirkali v Istri in v Gorici, odprte prijave za SloEnduro Grozni v Grožnjanu. Prihajajo Pivotovi demo dnevi. Pa pravilniki, Sikošek v Katarju, furaj kot Žabjek, novi pumptracki...
Novice
Freerider
mtb slavnik
9. marca 2022

Tahitre 835: Družba in služba

Prijavi se na MTB Slavnik, Kras krosa ne bo, Freestyle zaposluje na polno, prenovljen Luka's bikes, Monika odprla sezono, ambasador Voršič, športnik Kanala in e-anketa. (več …)
Novice
Sledite nam