Rabac, Peter Vesel
5. januarja 2022

Januarski MTB kamp v Istri. Vabita afriški lev Peter Vesel in hotelska veriga Valamar.

Prvi gorskokolesarski kamp je Peter Vesel v sodelovanju s partnerji in hotelsko verigo Valamar organiziral januarja 2019. Vmes se je zvrstilo kar nekaj uspešnih kampov, potem jo je nekoliko zagodla epidemija koronavirusa, v letu 2022, natančneje med 20. in 23. januarjem pa boš lahko na poteh nad Rabcem v njegovi družbi užival tudi ti.

Peter pravi:

“Dobrodošli vsi, ne glede na to, kakšno kolesarsko znanje premorete. Dobrodošli tudi tisti, ki se pripravljate na tekmovalno sezono, in tudi tisti, ki prisegate na e-gorska kolesa. Poskrbeli bomo za vse in za vsakogar. Važna je dobra družba in pozitivna klima. Vabljeni!”

Hitra dejstva

Afriški lev s hotelsko verigo Valamar sodeluje že dolgo časa, saj je tudi njihov ambasador. Zato bo za udeležence gorskokolesarskega kampa in njihove prijatelje ali družine tudi odlična cena aranžmaja. Polpenzion v 4-zvezdičnem hotelu Sanfior, ki leži tik ob plaži, bo znašal 35 evrov.

Prijave in vprašanja glede poteka kampa zbira Peter po e-pošti: servis.vesel@siol.net.

Ker bo Vesel v Rabcu že od 18. januarja dalje, imaš možnost, da v njegovi družbi preživiš še kak dodaten dan. Glede načrta kolesarjenja in vseh povezanih dejavnosti bo znano teden dni pred odhodom. Vse bo odvisno od števila prijavljenih.

Peter na Instagramu: @peter_vesel

Preberi še

Veseli kolesarski kamp v Rabcu, drugič!
Veselo z Veselom v Rabcu

Korona obvestilo:

Na Hrvaško lahko iz članice EU-ja vstopiš s predložitvijo veljavnega EU-covidnega potrdila. Če tega potrdila nimaš, moraš predložiti negativni izvid testa PCR, ki ni starejši od 72 ur, ali hitrega antigenskega testa, ki ni starejši od 48 ur.

Sledite nam