7. maja 2019

Veselo in zabavno, lahko tudi naporno. Kolesarski kamp s Petro Veselom. Od 17. do 19. maja.

Peter Vesel, udeleženec mnogih etapnih dirk in maratonov po vsem svetu, prireja že drugi letošnji kolesarski kamp v Rabcu. Če imaš voljo in čas, se mu pridruži med 17. do 19. majem.

Ugoden podaljšani vikend

V sodelovanju s hoteli Valamar bodo za udeležence kolesarskega kampa na voljo nastanitve v hotelih Allegro Sunny Hotel 3* in Miramar Sunny Hotel 3*. Cena polpenziona znaša 27 evrov na osebo v dvoposteljni sobi in 34 evrov v enoposteljni sobi.

Na kamp lahko prideš že v četrtek 16. maja in si privoščiš podaljšan konec tedna, ali pa prideš v petek in treninge ter družabne obveznosti “oddelaš” v soboto in nedeljo.

Drugi Petrov kamp bo organiziran podobno kot je bil prvi. S strokovnimi nasveti bodo zopet prisotni fizioterapevt in maser mnogih olimpijcev Urban Komac ter mojstri nastavitev in servisa vzmetenja Fox Racing Shox – fantje iz logaškega podjetja Vizija Sport.

Doborodošli vsi

Kolesarskega kampa se lahko udeleži praktično vsak. Od nedeljskega gorskega kolesarja, do povprečnega rekreativca ali tekmovalca. Vsak dan bo na sporedu tri do štiri ure kolesarjenja, po potrebi bodo udeleženci razdeljeni v skupine. V času kolesarjenja bo poskrbljeno bo tudi za varstvo otrok.

Kolesarski kamp bo potekal po poteh maratonov Valamar Terra Magica in Helter Skelter ter v Bike Parku Rabac, kjer bo za preizkus na voljo tudi novi Espresso trail.

Prijave

Čim prej se prijavi na Petrov e-naslov servis.vesel@siol.net in si zagotovi svoje mesto za podaljšani vikend zabavi po resnično ugodni ceni.

Za konec

Zabaven vikend. Od četrtka ali petka dalje, kakor komu bolj ustreza. Primeren za vse generacije, ne glede na spretnost in fizično pripravljenost. Glavnina kampa bo posvečena uživaškim vožnjam in razgledom, za bolj dirkaško nastrojene bo na voljo tudi kak bolj zahteven trening. Kamp je v prvi vrsti namenjen uživanju v vožnji in naravi. Se vidimo med 17. in 19. majem.

Takole je bilo na prvem Petrovem kampu
Kamp Petra Vesela: V Rabcu bi vsi repete!

Sledite nam