16. aprila 2013

Še vedno kot in/outdoor revija in še vedno z nekaj kolesarske tematike. Tokrat premierni test Sramovega sistema 1×11, reportaža iz Ziljske doline, Shimanove novosti za sezono 2014 …

Sokol je še vedno in/outdoor revija in še vedno z nekaj kolesarske tematike. Tokrat premierni test Sramovega sistema 1×11, reportaža iz Ziljske doline, Shimanove novosti za sezono 2014 …

Nekaj strani manj kot 100, od tega dobra tretjina namenjena kolesarstvu.

Tudi pri kolesarstvu je prehrana eden izmed zelo pomembnih dejavnikov. Tokrat se predstavi Victory Endurance. Naslednja tema je zajtrk, vsekakor najpomembnejši obrok dneva. Tu vsekakor ne gre prezreti, kaj zajtrkujejo fantje iz ekipe SKY.

Med novostmi je tokrat govora o Shimanu – predstavitev izdelkov za sezono 2014.

Vse, kar ste želeli vedeti o pedalih za vpenjanje – tako cestnih kot tudi tistih za gorske kolesarje ter njihovih najpogostejših predstavnikih (Look, Shimano, Crank Brothers…).

Predstavitev koles je tokrat namenjena predstavnikom nižjega cenovnega razreda – 29er Genesis Axiom Pro ter Nakamura Fusion 40.

Osrednja tema je vsekakor test skupine SRAM XX1 (na uvodni fotografiji)! Opis značilnosti ter praktični preizkus je opravil Tomaž Kučan.

Kakšna je obvezna oprema kolesarja? Torbica, mini tlačilka, orodje, svetilka … vse to in še več ima v svoji ponudbi Topeak.

Za vse navdušence nad kolesarskimi turami pa tokrat reportaža Denis Cindro iz Ziljske doline.

Še hiter vpogled v drobovje sveta v gibanju:
Poročilo z muenchenskega sejma ISPO, trendi pri obutvi ter oblačilih za prosti čas, deset zapovedi kako postati boljši tekač, kolesarske poti na bovškem, nasvet za izlet (St. Moritz), Dolomiti ter Nepal.

Naslednji Sokol prihaja na prodajna mesta poleti!

Sledite nam