Jan Modrijan 32
Energija bikes
Wheelbase Koloset Trgovina Ride Freestyle Giant
4. januarja 2021

Marljivi Jan Modrijan udari še tretjič, svetovni pokal Maribor, maske in drugi ukrepi, negovanje elektrike in kočevski Ige na verigi.

Ups, v statistiki septembra smo ga malo polomili, članek Mateja Hartmana je oktobrski in je tule na 4. mestu. V septembru je bil peti najbolj bran članek Enduro Kočevje: To je bila dirka, pa še prvake imamo.

Top 5 oktobra 2020 …

1. Jan je zdaj naredil 32-palčnika!

Čim več takšnih mladih mojstrov, kot je Jan Modrijan, pa bo Slovenija spet kdaj imela svojo kolesarsko industrijo. Jan je v letu dni izdelal tretje kolo. Tole je kar posebno.

Objava o njegovem prvem kolesu je v marcu zasedla 3. mesto, članek o drugem je bil 5. najbolj bran v juniju, s temle velikanom pa se je vzpel na vrh v oktobru.

2. Svetovni pokal Maribor: V živo

Redno osveževanje vseh aktualnih informacij s svetovnega pokala v Mariboru. Že zato, ker niste mogli biti tam. No, razen joškaste blond navijačice in njenih prijateljev …

3. Kaj je zdaj s temi maskami?

Še ena koronska, nekaj pojasnil v zvezi z ukrepi, ki so kolesarje zadeli z drugim valom epidemije.

4. Nežno nad elektriko

Matej Hartman – Mah o e-kolesarjenju piše odkrito. Morda bo kdo, ki med njegovimi vrsticami išče zbadanje, celo rekel, da premalo romantično. Tokrat o negi e-kolesa.

5. Na verigi: Igor Kaligarič

Priljubljeni prvi graditelj v MTB trail centru Kočevje. Letos je morda verižnih intervjujčkov manj pri vrhu kot v prejšnjih letih. Sploh ne, da so manj brani, le nekatere druge teme so še bolj.

Preberi še

Najbolj brano v septembru 2020
Najbolj brano v avgustu 2020

Casio GShock
Trgovina Ride Wheelbase Koloset Freestyle Giant
Sledite nam