Jan Modrijan 32
4. januarja 2021

Marljivi Jan Modrijan udari še tretjič, svetovni pokal Maribor, maske in drugi ukrepi, negovanje elektrike in kočevski Ige na verigi.

Ups, v statistiki septembra smo ga malo polomili, članek Mateja Hartmana je oktobrski in je tule na 4. mestu. V septembru je bil peti najbolj bran članek Enduro Kočevje: To je bila dirka, pa še prvake imamo.

Top 5 oktobra 2020 …

1. Jan je zdaj naredil 32-palčnika!

Čim več takšnih mladih mojstrov, kot je Jan Modrijan, pa bo Slovenija spet kdaj imela svojo kolesarsko industrijo. Jan je v letu dni izdelal tretje kolo. Tole je kar posebno.

Objava o njegovem prvem kolesu je v marcu zasedla 3. mesto, članek o drugem je bil 5. najbolj bran v juniju, s temle velikanom pa se je vzpel na vrh v oktobru.

2. Svetovni pokal Maribor: V živo

Redno osveževanje vseh aktualnih informacij s svetovnega pokala v Mariboru. Že zato, ker niste mogli biti tam. No, razen joškaste blond navijačice in njenih prijateljev …

3. Kaj je zdaj s temi maskami?

Še ena koronska, nekaj pojasnil v zvezi z ukrepi, ki so kolesarje zadeli z drugim valom epidemije.

4. Nežno nad elektriko

Matej Hartman – Mah o e-kolesarjenju piše odkrito. Morda bo kdo, ki med njegovimi vrsticami išče zbadanje, celo rekel, da premalo romantično. Tokrat o negi e-kolesa.

5. Na verigi: Igor Kaligarič

Priljubljeni prvi graditelj v MTB trail centru Kočevje. Letos je morda verižnih intervjujčkov manj pri vrhu kot v prejšnjih letih. Sploh ne, da so manj brani, le nekatere druge teme so še bolj.

Preberi še

Najbolj brano v septembru 2020
Najbolj brano v avgustu 2020

Sledite nam