BMX tahitre
27. avgusta 2021

Pokal Alpe-Adria BMX ta in prihodnji vikend. Ne pozabi na prvo dirko pokala B4X, začenja se serija Pumpaj Slovenija, BMX Racing Kids Grand Challenge v videih in finalna vožnja kategorije elite na svetovnem prvenstvu v Papendalu.

Pokal Alpe-Adria BMX

Ta vikend se tekmuje v Mühlnu, kjer bosta na sporedu peta in šesta preizkušnja regijskega pokala. Že naslednji vikend 4. in 5. septembra pa bo na sporedu še ena preizkušnja pokala Alpe-Adria, na vrsti bo Vösendorf v bližini Dunaja. Vse informacije o prizorišču in tekmovanju najdeš na bmx-alpe-adria.eu.

Svetovno prvenstvo Papendal

Video moškega finala enega najbolj razburljivih svetovnih prvenstev zadnjih let. Poročilo na mtb.si.

BMX racing Kids Grand Challenge

Verona in BMX Racing Kids Grand Chalenge tudi v videih. V zgornjem finalna vožnja kategorije 9 let. Ostali videi prvega dne premierne dirke v organizaciji BMX Racing Kids so na ogled na kanalu Youtube. Celotno poročilo najdeš na tem mestu.

Pokal B4X

Začetek priljubljene serije slovenskega pokala v dvoboju bo jutri, 28. avgusta v Svetem Juriju. Vse koristne informacije najdeš na facebooku, čas za predprijavo na prijavim.se pa je že potekel.

Pumpaj Slovenija

Prva dirka letošnjega pokala se bo odvila v nedeljo, 29. avgusta v Zagorju ob Savi. Vse koristne informacije o pokalu smo ti že predstavili v članku z naslovom Tu je serija dirk Pumpaj Slovenija, na prvo dirko pa se lahko do jutri prijaviš na prijavim.se.

Naslovna fotografija Klemen Humar

Preberi še

BMX tahitre: Ta vikend v znamenju svetovnega prvenstva

Sledite nam