Specialized Turbo
bmx tahitre
19. junija 2020

BMX tahitre: Počasi bo šlo zares!

Začetek pokala B4X bo 4. julija, to soboto pripravljalni BMX kamp pri BSX Racing Teamu v Mariboru, lestvica svetovnega pokala in prvi uradni trening italijanske reprezentance. (več …)
Novice
BMX Tahitre - Rivignano
5. junija 2020

BMX tahitre: Gorenjska naveza

Trikrat pumptrack na gorenjskem koncu, prihaja kamp v organizaciji BSX Racing Team, v Rivignanu začeli trenirati, v Vösendorfu vabijo v šolo BMXa, Kimmann pa išče zapuščeno progo. (več …)
Novice
29. maja 2020

BMX tahitre: Pokal B4X bo!

Začetek pokala B4X v začetku julija, avstrijsko DP konec avgusta, Čehi začenjajo z dirkami že ta vikend ter uspešen začetek rehabilitacije Sakakibare. (več …)
Novice
22. maja 2020

BMX tahitre: Počasi se premika

Če imaš čas, potem greš lahko jutri na BSXov pripravljalni kamp. Oglej si prenovljeno spletno stran avstrijskega kluba in se pripravi na jesenske prenose v živo z evropskih dirk. (več...
Novice
6. aprila 2020

Film tedna: Peklenska steza

Film z originalnim imenom Rad in poslovenjeno Peklenska steza. Zopet akcija na kolesih BMX in zopet s sredine osemdesetih let. (več …)
Novice
Unior DH Cup
16. marca 2020

UCI z nekaterimi ukrepi glede kvalifikacijskih kvot za OI

Na podlagi ocene Svetovne zdravstvene organizacije o trenutnih razmerah, povezanih z epidemijo COVID-19, Mednarodna kolesarska zveza objavlja vrsto ukrepov glede varovanja zdravja in spreminja datume za doseganje kvalifikacijskih točk za prihajajoče olimpijske...
Novice
Sledite nam