BMX Tahitre
7. avgusta 2020

BMX tahitre: EP dokončno odpovedano

Žalostni novici iz Belgije in Avstrije, fotogaleriji vikend dogajanja v Ljubljani, madžarsko DP v video reportaži ter hitri starti Kya Whyta in druščine. (več …)
Novice
Specialized Turbo
Bmx tahitre, Mak Falk, Max Sliško
24. julija 2020

BMX tahitre: Podmladek na pohorskem flowu

BSX in KD Rajd podmladek fura na Pohorju, znana časovnica kampa v Ljubljani, rehabilitacija Kaia Sakakibare, prihaja obdobje državnih prvenstev in poškodba mladega upa ljubljanskega kluba. (več …)
Novice
BMX tahitre
3. julija 2020

BMX Tahitre: Z vseh koncev in krajev

BMX klub Vösendorf na Češkem, Corrado Tosso na gorskem kolesu, Connor Fields na testiranjih, ta vikend se na Češkem ne bo dirkalo, na Madžarskem so imeli pripravljalni kamp, prva dirka...
Novice
bmx tahitre
19. junija 2020

BMX tahitre: Počasi bo šlo zares!

Začetek pokala B4X bo 4. julija, to soboto pripravljalni BMX kamp pri BSX Racing Teamu v Mariboru, lestvica svetovnega pokala in prvi uradni trening italijanske reprezentance. (več …)
Novice
BMX Tahitre - Rivignano
5. junija 2020

BMX tahitre: Gorenjska naveza

Trikrat pumptrack na gorenjskem koncu, prihaja kamp v organizaciji BSX Racing Team, v Rivignanu začeli trenirati, v Vösendorfu vabijo v šolo BMXa, Kimmann pa išče zapuščeno progo. (več …)
Novice
Unior DH Cup
29. maja 2020

BMX tahitre: Pokal B4X bo!

Začetek pokala B4X v začetku julija, avstrijsko DP konec avgusta, Čehi začenjajo z dirkami že ta vikend ter uspešen začetek rehabilitacije Sakakibare. (več …)
Novice
22. maja 2020

BMX tahitre: Počasi se premika

Če imaš čas, potem greš lahko jutri na BSXov pripravljalni kamp. Oglej si prenovljeno spletno stran avstrijskega kluba in se pripravi na jesenske prenose v živo z evropskih dirk. (več...
Novice
Sledite nam