21. februarja 2018

Iščejo se mehaniki, pomoč v administraciji, Mahovi večeri se nadaljujejo, table na Lisci, anketa Alliance ASE, Omiš Micro Avalanche …

Trgovina Grašca

… potrebuje dodatno pomoč v servisu. Če rad kolesariš, servisiranje in sestava koles pa ti predstavljata izziv in imaš izkušnje na tem področju, potem se javi na info@grasca.si

Extreme Vital, prvič

Te zanima delo v uspešnem in sproščenem kolektivu in svoje delo opravljaš vestno in natančno, potem se lahko za določen čas zaposliš v trgovini Extreme Vital. Potrebujejo namreč pomoč v administraciji.

Extreme Vital, drugič

Zaradi povečanega obsega dela iščejo serviserja. Možnost redne zaposlitve za nedoločen čas. Svoj življenjepis lahko pošlješ na luka@extremevital.com.

MTB Lisca

Montaža tabel na Lisci. Kakšnih? Poglej!

Alliance ASE z anketo

Si že kolesaril na območju občine Lendava? Sodeluj v deset minutni anketi in se poteguj za nahrbtnik Dakine. Klik do ankete. 

Mahovi večeri

… v okrepčevalnici Mah v Škofji Loki. Naslednjo sredo, 1. marca bo večer namenjen Madeiri. Izkušnje z atlantskim otokom bo delila Denis Cindro

Evropska kolesarska federacija

… razpisuje dve delovni mesti za raziskovanje in komunikacijo pri projektu Bike2Work. Več informacij najdeš na ecf.com.

{loadposition inside}

PIK hala

Na vecer.com si lahko prebereš, kako so se pod isto streho znašli skejterji, BMX kolesarji, ljubitelji borilnih veščin in lubitelji vozil na daljinsko upravljanje. 

Omiš Micro Avalanche

Nad Omišem bo 4. marca prvi spust s kupinskim štartom na Hrvaškem. Več o prihajajočem dogodku si preberi na mtb.hr

XCZLD

Na mtb.hr si lahko prebereš krajšo reportažo z osme dirke XC zimske lige Dalmacije.

Collio Marathon Bike

18. marca bo takoj za mejo v organizaciji ASD Bike&Run Gorizia potekal gorskokolesarski maraton v dolžini 38 kilometrov z 900 višinskimi metri vzponov. Več informacij na facebooku

Prehrana in pretreniranost

Dr. Nada Kozjek Rotovnik v Poletu o prehranski obravnavi, pretreniranosti in še čem. Zanimivo za vse, ne samo tiste, ki včasih malce pretiravajo. 

Bernarda Jurič

… gre na 5500 kilometrov dolgo pot od Pertha do Adelaida. Indian PacificWheel Race so organizatorji zaradi smrtne nesreče legendarnega bikepackarja Mika Halla, ki se je zgodila lani, za letos odpovedali. A so se za letos prijavljeni kolesarji vseeno odločili, da se podajo na nevarno avanturo. Več o Bernardinem podvigu najdeš na mariborinfo.com.

Sledite nam