16. marca 2016

Rošade pri kroskantrijaših, enduro Krokar, Label outside is free, Calcit predstavi Peršetovo, Funsports in Veb Company potrebujeta pomoč, Test the Best, druga etapa Trans Dinare, maraton Colio / Brda, ZL Dalmacije, Bobijev Kras kros, finale ZLIK ter Ziggie na Kickstarterju.

Prestopi

Na maratonu Kras kros Aleš Boškin ni bil več v dresu Deš Fleša. Prestopil je namreč v MBK sportR.si. Prav tako se nekaj dogaja znotraj UNI Teama. Peter Vesel ostaja član, Lenart Noč se po vsej verjetnosti seli v ne še čisto utanovljeni ZipVit, tja gre tudi Jure Kukovič iz kamniškega Calcita. Kukovič in Noč bosta v dvojcu nastopala tudi na etapni dirki 4Islands. Ravno tako bo pridruženi član v ZipVitu veteran Dejan Nemeček.

Boškin in Kuko z nedeljskega Kras krosa na uvodni fotografiji, foto AD

Enduro Krokar

Datum endura 4fun v izvedbi kolesarskega društva Krokar v Dobrni je prestavljen na teden dni prej. Dirka bo v nedeljo 24. aprila. Dodatne informacije na družabnem profilu in v našem koledarju.

Label outside is free

Sneg’n’blat ne gre v dolino. S kolesi se bo vozilo zgoraj na flow oziroma Scottovi progi. Prireditev bo v soboto 19. marca. Preberi.

{loadposition inside}

Calcit predstavlja

Tokrat je na vrsti prva dama kamniške ekipe Tina Perše. Tina je prvo dirko letos že kronala z zmago, prav tako pa letos dirka na kolesu znamke Rose. Na calcitbike.com.

Test The Best

Preizkus koles blagovne znamke Specialized tokrat tudi v Sloveniji. Kraj zločina je letos Kozina. Med devetnajstim in dvajsetim marcem. Preberi v koledarju.

Trans Dinara

Organizator je razkril traso druge etape. 94 kilometrov in 3000 višincev. Opis in profil si lahko ogledaš tukaj.

Maraton Colio / Brda

Nekaj manj kot štirideset kilometrov s 1200 metri višincev po Brdih se bo odvilo v nedeljo 3. aprila. Dan prej pa bo v solkanski trgovini Kult dan odprtih vrat. V našem koledarju in na facebooku.

Funsports

V Funu zaposlijo študenta za sestavljanje koles / pomoč v servisu v ljubljanski poslovalnici. www.funsports.si.

Veb Company

V Vebu potrebujejo pomoč za delo v servisu in trgovini. Ponujajo delo preko ŠS, po pogodbi, za določen ali nedoločen čas. www.veb-company.si.

Zimska liga Dalmacije

Tudi v Dalmaciji dogaja. Zmaga Marka Fržopa v Sinju. Več o dirki pa na šibeniškem portalu.

ZLIK

Zadnja dirka zimske lige Istre in Kvarnerja bo v Valelungi v nedeljo 20. marca. Dodatne informacije najdeš v koledarju.

Kras Kros

Kraška dirka skozi oči Aleša Bobna. Preberi.

Ziggie Bag

Enkrat smo jih že omenili, slovenske mladce, ki gredo na Kickstarter. Sedaj že zbirajo sredstva za svoje torbice Ziggie Bag.

Sledite nam