BMX tahitre
23. septembra 2022

Svetovni pokal se nadaljuje v Kolumbiji, Niek Kimmann končno z vlogom iz Nantesa, finale štajerskega pokala bo v Baierdorfu, znano je tudi prizorišče svetovnega prvenstva 2027.

BSX v BMX parku Ljubljana

V nedeljo, 2. oktobra bo trener mariborskega kluba BSX Racing Team Tilen Frank v Ljubljani organiziral enodnevni kamp. Odlična priložnost za vse, ki ljubljanske proge, ki bo slab teden zatem gostila zadnji dirki regijskega pokala Alpe-Adria, še ne poznajo in bi jo radi spoznali in se pripravili na BMX Race Ljubljana. Informacije in prijave na tilen.frank@gmail.com.

Ta vikend svetovni pokal v Kolumbiji

V Bogoti se bo nadaljeval svetovni pokal. Vse informacije o sobotni in nedeljski preizkušnji najdeš na uci.org. Tudi čase v živo.

BMX Proga v Bogoti

Peta in šesta dirka in teden dni kasneje finale svetovnega pokala bodo na tej zelo zanimivi, predvsem pa hitri progi, ki leži na visoki nadmorski višini.

Kimmannov dolgo pričakovani video

Svetovni prvak iz leta 2021 je kar dolgo sestavljal video iz SP v Nantesu

Ta vikend štajerski pokal BMX Baierdorf

Finale štajerskega pokala gostijo v Baierdorfu. Dve vikend dirki, srečelov in še kaj. Pri Sportunion Rad und BMX Club Baierdorf organizacija nikdar ne razočara. Več o dogodku na facebooku.

SP 2027 bo v …

Franciji. In tudi takrat po vzoru svetovnega prvenstva 2023 v Glasgowu. Multidisciplinarno kolesarsko prvenstvo in gostitelji bodo skušali popraviti slab vtis z letošnjega SP. Tam so veljali za velike favorite, a njihovo čast je z naslovom svetovnega prvaka v kategoriji do 23 let rešil Leo Garoyan.

Preberi še

BMX tahitre

Sledite nam