Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
3. avgusta 2016

Ta vikend SloEnduro 4Fun Matadown, Bike festival Pohorje, odkrivanje Gorskega kotarja, svetovni pokal v Kanadi. Kmalu varno na 109 km, pofuraj la hrib, če te zanima nočna tura, se obrni na KD Melamin, XC Kirchschlag, BMX AA Kolbermor, kamp za punce, dvakrat Full Control Bike in ena za tiste, ki jih zanima Rampage.

Matadown

V nedeljo 7. avgusta naslednja postaja serije SloEnduro 4Fun v italijanskem Podbonescu. Prihaja namreč sloviti Matadown, dirka s skupinskim štartom v organizaciji Vallimpiadi. Informacije na facebooku in na sloenduro.com.  

Naslovna fotografija Elisa Piccaro

Pofuraj La Hrib

V soboto 20. avgusta furanje po Bikeparku Vogel in druženje ob mehiški hrani by Krčma Mexico Lesce! Pofočkaj se na facebooku

Nočno kolesarjenje

Čez dva dni ne pozabi! V petek 5. avgusta nočno kolesarjenje v organizaciji kolesarskega društva Melamin. Start ob 20. uri, pridružiš se jim lahko v Gaju. Več informacij izveš na tem naslovu.

{loadposition inside}

XC Kirchsclhag

Pretekli konec tedna v sosednji Avstriji dominacija mladih slovenskih gorskih kolesarjev. Preberi na facebook profilu MBK SportR.si ter si oglej rezultate na spletni strani organizatorja.

BMX AA

Nemški Kolbermoor je bil zadnja postaja Alpe – Adria pokala v BMXu. Fotogalerija in filmčki na facebook profilu BMX – Kolbermor, rezultati naših fantov ter fotogalerija pa na BSX Racing Team.  

Teva bike kamp

Samo za punce! Med 13. in 15. avgustom. Lokacija Bike Park Ljubljana. Informacije na facebooku in na bikekamp.si.

Varno od Rateč do Ljubljane

Na ministrstvu za infrastrukturo bodo do sredine septembra z rdečimi tablami označili, kako varno prekolesarite 109 kilometrov od Rateč do Ljubljane. Več na finance.si.

Gorski kotar

Ta vikend. Med 5. in 7. avgustom Kamenjakova Goranska biciklijada, tridnevno kolesarjenje po najbolj pogozdenem delu Gorskega kotarja. Če te zanima, lahko še ujameš zadnji vlak. gorskikotarbike.com.

Bike Festival Pohorje

Še zadnji opomnik pred 7. avgustom, ko bo na sporedu kolesarski festival na Pohorju. Če ne boš na morju, se prijavi in odpravi na štajerski konec. Dodatne informacije tudi na mtb.si

Zlatibor 2016

Mednarodna dirka v spustu v organizaciji društva Full Control Bike se je odvijala 24. julija, uradni rezultati pa so prišli z nekaj zamude. Rezultate si lahko ogledaš na tem mestu.

Durmitor DH Adventure 

Prav tako v organizaciji društva Full Control Bike bo 13. in 14. avgusta potekal Durmitor Downhill Adventure vikend, dvodnevna gorskokolesarska avantura. Dogodek na facebooku.

Kanadski dvojček

Mont Sainte Anne je dobro znano prizorišče dirk svetovnega pokala. In ta vikend bo pestro. Olimpijski kros bo zadnji preizkus forme mnogih tekmovalcev pred olimpijskimi igrami, spustaši in spustašice pa se bodo za točke v svetovnem pokalu pomerili že šestič letos. Več na uci.ch

Ne čisto domača

Za vse navdušence nad kultnim Red Bull Rampage, objavili so seznam nastopajočih na 11. festivalu trikov in spretnosti, ki bo 14. oktobra na novi lokaciji blizu Virgina v zvezni državi Utah. Nastopajoči.

Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam