17. septembra 2012

V začetku poletja smo objavili nagradni razpis za kamero GoPro HD Hero 2 s kompletom za brezžično upravljanje WiFi Combo Kit. In zdaj? Nagrada gre na dražbo!

Ob sedmem rojstnem dnevu mtb.si smo razpisali nagradni video natečaj. Iz vseh posnetkov, posnetih na RD7, se zloži video, ljudstvo pa izbere najbolj posrečen kader. Prva nagrada je bila res lepa, kamera GoPro Hero 2 s kompletom za brezžično upravljanje WiFi Combo Kit, tolažilni nagradi pa slušalke Skull Candy.

Objava 1 – nagradni natečaj
Objava 2 – podrobnosti o pošiljanju videov

Nekaj odziva je bilo, a ne kakšna masa in tudi posnetki niso zajeli cele prireditve. Dobivali smo v glavnem akcijo, kakršno lahko vsi posnamemo na vsaki furi s prijatelji. Druženja, žura, okrepnih postaj … pa skoraj nič. Nesporne zvezde posnetkov so bile Cela jeba chix!

Tako je po razmisleku in ob soglasju vseh avtorjev posnetkov padla naslednja odločitev: vsi avtorji prejmejo tolažilne nagrade – slušalke Skullcandy; glavna nagrada pa gre na spletno dražbo! Izkupiček od prodaje po odločitvi Cela jeba chix prejme Društvo onkoloških bolnikov Slovenije.

Video prihaja skupaj z objavo podrobnosti o spletni dražbi. Kmalu!

Pokrovitelj natečaja, ki se spreminja v dobrodelno dražbo, je Enaintrideset z GoPro in Skull Candy.

Fotografija je simbolična – oprtnik chesty tako kot jakna in rokavice ni v nagradnem kompletku 🙂

Sledite nam