1. marca 2011

Velika spustaška tekmeca Rok in Jaka se znova spopadeta konec tedna na smučeh na Kaninu. Robič dobi kolesarsko stezo. Kamniški CNN na calcit-bike.com. RAP Maribor je veliko ceste in en mtb vzpon. Lj. trgovina išče serviserja.

Dvoboj Dokl : Štuflek, drugi krog
Kdo bi lahko pozabil težko pričakovani dvoboj Roka Dokla in Jake Štufleka na letošnjem spustu slovenskega pokala v Kranjski Gori, ki se je končal s poškodbama obeh?
Dvoboj se nadaljuje ta konec tedna, saj sta oba med prijavljenimi smučarji za tekmo v prostem smučanju Freeride Battle na Kaninu.
Tekma je ranga Freeride World Qualifier, kvalifikacije so na sporedu v petek, finale pa v soboto.
Video napovednik FB Kanin 2011 >>
Seznam nastopajočih na freeridebattle.com >>

A gremo po Jurkotovi?
Kranjskogorski občinski svetniki so odločili, da se bo kolesarska pot od Mojstrane do Rateč imenovala Kolesarska pot Jureta Robiča.
Novica v Gorenjskem glasu >>

CNN – Calcit News Network

Spletna stran kamniškega Calcit bike teama je še vedno najbolj dejavna med slovenskimi mtb stranmi. Te dni so se pogovorili s svojeim novim članom, BMX herojem Tomažem Jerasom, in poročali s priprav svojih ekip. Jerry in Anže Čerin sta te dni z Nežo Knez (KD Rajd / Unior Tools Team) in Lukom Kljunom (KK Ribnčan) s kolesi BMX na Azurni obali.
calcit-bike.com

Rap je lahko tudi soft
Če kdo meni, da je Mariborsko Pohorje potrebovalo še eno tekmovanje v vzponu, naj dvigne roko. 18 km dolg vzpon je del dvodnevne prireditve Dirka čez Pohorje (Race across Pohorje – RAP) 9. in 10. julija, katere glavna atrakcija bo 350 km dolg cestni ultra-maraton s 7000 višinci. Očitno se je prirediteljem zdelo potrebno vključiti tudi mtb, a niso imeli idej in/ali možnosti za kaj več. So pa v podatkih o mtb vzponu hkrati zapisali, da poteka bo “prekrasnih brezpotjih”, a da se morajo udeleženci hkrati “strogo držati cestnih predpisov”. Za vrnitev na štart v dolini pa so ponudili prevoz z gondolo.
Jupi, so rekli pri Ganeshi, mi pa jim lahko zaželimo le uspešno izvedbo in več spretnosti pri umestitvi mtbja v prireditev prihodnje leto.
www.rap-maribor.com
Tema v forumu bicikel.com >>

Lj. trgovina išče serviserja
Ljubljanska trgovina Freestyle išče serviserja koles. Razpis na nihovi strani >>

Sledite nam