Casio GShock
Trgovina Ride Wheelbase Koloset Freestyle Giant
4. novembra 2015

Prva izvedba etapne dirke 4 Islands, ki se je odvila letošnjega aprila, je bila velik uspeh. Štirje dnevi na Krku, Rabu, Cresu in Lošinju z videom vabijo tudi v 2016.


Prva izvedba etapne dirke 4 Islands, ki se je odvila letošnjega aprila, je bila velik uspeh. Enkratne poti, ki potekajo ob obalah kvarnerskih otokov, se vijejo skozi vasi in mesteca, nabita z zgodovino, vse skupaj pa se zaključi po štirih dneh in na četrtem otoku.

Odlično organiziran dogodek, ki je Hrvaško, predvsem pa njene štiri otoke – Krk, Rab, Cres in Lošinj – postavil na kolesarski zemljevid. Po končanem prvem izzivu 4 Islands je brez besed ostalo dvesto avanture željnih kolesarjev. Dirka je pustila kar velik pečat, fantje ter dekleta iz Adria Bike so zavihali rokave in že predstavljajo 4Islands 2016!

 

Dirka bo potekala med 13. in 16. aprilom prihodnje leto. Otoki Krk, Rab, Cres in Lošinj pa bodo poskrbeli za odlično kuliso in enkratne etape. Več kot 250 kilometrov in preko 5000 višinskih metrov vzponov ter štiri etape.

Pava etapa bo potekala po otoku Krku. Sedemdeset kilometrov in 1500 višinskih metrov vzponov. Drugi dan bo etapo gostil otok Rab, kjer bo potrebno prevoziti 61 kilometrov in premagati 1180 višincev. Cres bo postregel s 67 kilometri v dolžino in 1550 višinci. Zadnji dan bo na sporedu “najlažja” etapa, Lošinj. Prevoziti bo potrebno 50 kilometrov in premagati 800 metrov vzponov.

Kategorije bodo štiri in sicer dve moški (do 45 let in and 45 let), enotna ženska kategorija in mešana kategorija.

 

Informacije in prijave na www.adriabike.hr

Nekaj utrinkov z letošnje dirke lahko prebereš tukaj.

Casio GShock
Trgovina Ride Wheelbase Koloset Freestyle Giant
Sledite nam