Swiss Epic
21. avgusta 2020

Swiss Epic: Finale pred velikim finalom

V moški in ženski kategoriji vse po starem. Na vrhu para Schurter-Forster in Langvad-Batten, pri starejših veteranih pa, težavam navkljub, Vesel in Brentjens do skupnega vodstva. (več …)
Novice
Specialized Turbo
Swiss Epic, Schurter-Forster
20. avgusta 2020

Swiss Epic: Na vrhu vse po starem

Po tretji etapi nespremenjeno stanje na mestih vodilnih. Schurter in Forster kontrolirata položaj, Langvadova in Battenova povečujeta prednost, Vesel in Brentjens pa lovita majici vodilnih. (več …)
News
Swiss Epic
19. avgusta 2020

Swiss Epic: Vesel in Brentjens z odliko

V moški kategoriji zmaga dvojca Hynek-Stošek, pri damah ponovno Langvad-Batten. Peter Vesel in Bart Brentjens počasi postavljata stvari na svoje mesto! Danes absolutno na 29. mestu. (več …)
Novice
Swiss Epic, Brentjens in Vesel
18. avgusta 2020

Swiss Epic: Po prvi, blatni etapi

Dvojec Schurter-Forster ter par Langvad-Batten so zmagovalci članskih kategorij prve etape švicarskega epica. V kategoriji grand master Vesel in Brentjens z nekaj smole. (več …)
Novice
Swiss Epic
23. julija 2020

Na Swiss Epic Vesel v družbi Brentjensa

Afriški lev se na Swiss Epic, etapno dirko v Švici, ki bo v drugi polovici avgusta, podaja v paru z legendo gorskega kolesarstva in prvim dobitnikom zlate medalje v olimpijskem...
Novice
Peter Vesel, Ivonne Kraft, Cape Epic
6. julija 2020

Film tedna: Cape Epic 2011

Dokumentarni film Tomaža Kovšce te preko 800 kilometrov neukročene narave Republike Južne Afrike popelje do težko prigaranih stopničk Petra Vesela in Ivonne Kraft. (več …)
Novice
29. junija 2020

Film tedna: Joberg2c s Petrom in Ivonne

Tokrat se vračamo tri leta nazaj, ko je premiero doživel film Tomaža Kovšce. Tomaž se je leta 2016 s Petrom Veselom in Ivonne Kraft odpravil na edinstveno dirko v Južno...
Novice
Unior DH Cup
BC Bike Race
15. junija 2020

Film tedna: Potovanje skozi BC Bike Race

Britanska Kolumbija, gorskokolesarski raj in ena izmed tistih etapnih dirk, kjer se srečajo amaterji in profesionalci. Prvi s željo priti do cilja, drugi z mislijo na čim boljši rezultat. (več...
Novice
14. marca 2020

Absa Cape Epic 2020 odpovedan!

Če prireditelji največje gorskokolesarske dirke na svetu dan pred startom rečejo: Dirke NE bo!, potem veš, da je vrag že davno odnesel šalo. (več …)
Novice
Sledite nam