The Capital maraton
30. junija 2020

Ta vikend: Maraton The Capital 2020

Po uspe┼íno izvedenem maratonu Occupy Samobor bo v soboto 4. julija na vrsti ┼íe ena tekmovalno-rekreativna dirka na Hrva┼íkem. Tokrat je na vrsti zagreb┼íka regija in poti okoli Medvednice. (ve─Ź...
Novice
Maraton Helter Skelter
28. junija 2020

Maraton Helter Skelter Dimicu

Iz aprila prestavljena dirka v Rabcu je postregla z zanimivo preizku┼ínjo, ki jo je dodatno ote┼żila ┼íe poletna vro─Źina. Na najdalj┼íi trasi je slavil Gregor Dimic, dru┼żbo na zmagovalnem odru...
Novice
Specialized Turbo
3. marca 2020

Siko na avanturi v pu┼í─Źavi

Po petih letih Slovenec v idri za najvi┼íje uvrstitve na verjetno najve─Źji gorskokolesarski preizku┼ínji v arabskem svetu - Al Adaide Desert Challenge v Katarju. (ve─Ź …)
Reporta┼że
24. februarja 2020

Na Andaluzija Bike Race trije Slovenci

Jutri se za─Źne ┼íe ena etapna gorskokolesarska preizku┼ínja razreda UCI. V ┼ápanijo so odpotovali Bla┼ża Pintari─Ź, Peter Vesel, Ale┼í Boben ter Hrvat Marko Fr┼żop. (ve─Ź …)
Novice
24. februarja 2020

8. Kras kros bo 1. marca

Pohiti s prijavo, se udele┼żi ene najmno┼żi─Źnej┼íih gorskokolesarskih prireditev v Sloveniji in spoznaj lepote Vipavske doline in Gori┼íkega Krasa. (ve─Ź …)
Novice
Unior DH Cup
28. januarja 2020

4Stage Lanzarote: Peklenski kronometer

Dobrih 20 kilometrov v dol┼żino, a resni─Źno te┼żka etapa. Kuret in Pintari─Źeva zopet z odliko. Pred dana┼ínjo odlo─Źilno etapo so razlike med najbolj┼íimi izredno majhne. (ve─Ź …)
Novice
Sledite nam