Swiss Epic
21. avgusta 2020

Swiss Epic: Finale pred velikim finalom

V moški in ženski kategoriji vse po starem. Na vrhu para Schurter-Forster in Langvad-Batten, pri starejših veteranih pa, težavam navkljub, Vesel in Brentjens do skupnega vodstva. (več …)
Novice
Swiss Epic, Schurter-Forster
20. avgusta 2020

Swiss Epic: Na vrhu vse po starem

Po tretji etapi nespremenjeno stanje na mestih vodilnih. Schurter in Forster kontrolirata položaj, Langvadova in Battenova povečujeta prednost, Vesel in Brentjens pa lovita majici vodilnih. (več …)
News
Swiss Epic
19. avgusta 2020

Swiss Epic: Vesel in Brentjens z odliko

V moški kategoriji zmaga dvojca Hynek-Stošek, pri damah ponovno Langvad-Batten. Peter Vesel in Bart Brentjens počasi postavljata stvari na svoje mesto! Danes absolutno na 29. mestu. (več …)
Novice
Swiss Epic, Brentjens in Vesel
18. avgusta 2020

Swiss Epic: Po prvi, blatni etapi

Dvojec Schurter-Forster ter par Langvad-Batten so zmagovalci članskih kategorij prve etape švicarskega epica. V kategoriji grand master Vesel in Brentjens z nekaj smole. (več …)
Novice
Swiss Epic
23. julija 2020

Na Swiss Epic Vesel v družbi Brentjensa

Afriški lev se na Swiss Epic, etapno dirko v Švici, ki bo v drugi polovici avgusta, podaja v paru z legendo gorskega kolesarstva in prvim dobitnikom zlate medalje v olimpijskem...
Novice
The Capital maraton
6. julija 2020

The Capital: Prvi MTB maraton na Medvednici

Ekipa Segment 21, organizator etapne dirke Mitas 4 Islands, je premierno in uspešno izvedla prvi gorskokolesarski maraton streljaj iz hrvaške prestolnice. Na najdaljši trasi zmaga v roke Gregorju Sikošku. (več...
Novice
Sledite nam