Bienvenido Aguado front flip, Flat Out Days
Freestyle zaposluje 2
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
20. avgusta 2020

Izteklo se je tako, da so se najbolj neverjetne stvari freeride festivala v Kočevju zgodile v ponedeljek. Asi so počakali na razmere in padli so največji triki. Ostal je tudi Jan Porič in tu je video s poročilom.

Prvi kočevski Flat Out Days ni imel največje sreče z vremenom. V nedeljo mojstri zaradi dežja niso šli na veliko linijo. Zato je ekipa Batt Crew delala cel ponedeljek, da je pripravila veliko linijo na zadnji sešn, preden so še zadnji rajderji odšli domov.

Bienvenido Aguado je v soboto na prvem transferju naredil salto nazaj, ampak ker ni imel nobene slike ali posnetka, je želel to izvesti še enkrat.

Antoine Bizet, ki se je med festivalom slabo počutil in v soboto ni skakal, je z veseljem podaljšal za en dan in preizkusil skoke v ponedeljek.

Ostal je tudi Manuel Simion, ki je želel preskočiti zadnji step up in ga je tudi poskusil. Kako se je končalo, najdeš v posnetku.

Flat Out Days
Popolne razmere!

Sešnu so se pridružili še Jaka Hartman, Primož Tanko in Jošt Štrucelj. Ko se je približeval čas sešna, je začelo pihati in kazalo na dež, a ga vsaj tokrat ni bilo in so lahko nekaj ur uživali na skokih.

Na koncu je Bienvenido obrnil tudi 22,4 m dolg front flip. Neuradno bi to znal biti največji frontflip doslej.

Video, fotografije in poročilo Jan Porič, @porsonmedia.

Preberi/oglej si še

Flat Out Days: Imamo freeride festival!
Flat Out Days: Porsonov video
Nedelja na Flat Out Days: Veliko sonca, dež ob napačnem času

Valamar SI 2021
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam