Specialized Turbo
Audi Nines 2020
28. julija 2020

Audi Nines 2020

Deseta frirajd vročica v opuščenem kamnolomu v Nemčiji bo! Sicer brez gledalcev, a kot obljubljajo organizatorji, bodo navijači letošnji Audi Nines spremljali preko spleta. (več …)
News
film tedna kranked freeride
22. junija 2020

Film tedna: Kranked 8

Zadnje dejanje serije filmov, ki se je s prvim delom začela leta 1998 in končala enajst let kasneje. Frirajd in ostale gorskokolesarske prvine v filmu režiserja Bjørna Enge. (več …)
Novice
Mountainbiking around the world - Signatures MTB Film
18. maja 2020

Film tedna: MTB okoli sveta

MTB okoli sveta predstavlja lokacije od zgodovinske Prage in vse do Britanske Kolumbije, vmes pa Livigno, Indonezija in Barcelona. Z več kot ducat odličnimi evropskimi gorskimi kolesarji. (več …)
Novice
11. maja 2020

Film tedna: unReal

Še en odličen izdelek, pa čeprav mineva že pet let od svetovne premiere. Film, ki te ne more pustiti ravnodušnega. Nekaj segmentov si si po vsej verjetnosti že večkrat ogledal....
Novice
Unior DH Cup
9. maja 2020

Zasliševalnica 6: Jan Perše

Prva batina ekipe BATT Crew Jan Perše in Kristjan Vreček se resno pogovorita o Janovih strasteh: trail buildingu, frirajdu in seveda Flat Out Days 2020. (več …)
Intervjuji
9. maja 2020

Za sobotni večer: Not2Bad

Anthill Films še z eno odlično filmsko kreacijo. Ne ravno celovečerec, a vseeno nabit z akcijo. Tokrat furamo v Španiji. (več …)
Novice
Sledite nam