Pumpaj Slovenija Vrhnika
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
8. julija 2013

Kaj in kdaj na mtb festivalu v Mežiški dolini. Poleg pravega gorskega kolesarjenja za zabavo in na čas še dva koncerta s skupaj petimi bendi. Popravek, šestimi!

Na spletni strani www.blackhole-bikefest.com/o-festivalu je objavljen podroben urnik dogajanja na festivalu Black Hole Bike Fest po dnevih.

Black Hole Bike Fest tudi z bajkerskimi bandi
V petek 19. 7. 2013 se bo prvi dan festivala in urbanega prologa Black Hole enduro zaključil s koncertoma skupin Start at Zero iz Ajdovščine in domače FoToN v POP baru na Ravnah na Koroškem.
V soboto 27. 7. 2013 po zaključku Black Hole maratona se bo Black Hole Bike Fest v Podpeci pri Črni na Koroškem uradno končal z udarno falango skupin: Special Delivery, Strike a Fire, Šank Norris in Backstage.
Vse bandi, ki so tako ali drugače povezani z mtb sceno. Spodaj videi treh med njimi.

Pokrovitelj festivala Black Hole Bike Fest
{loadposition inside}

Black Hole enduro – vse kar ste želeli vedeti
Odprte so prijave in objavljene podrobnosti za Black Hole enduro, ki bo potekal 19. in 20. julija v Mežiški dolini in bo odprl devetdnevni festival Black Hole Bike Fest. Prijave potekajo
preko spletne strani www.prijavim.se. Vse informacije o Black Hole enduru na spletni strani www.blackhole-bikefest.com.

Video natečaj
Še vedno je odprt poziv za oddajo filmov, ki smo ga podaljšali do 15. julija 2013. Več informacij na spletni strani www.blackhole-bikefest.com.
V treh tekmovalnih temah (Prosto MTB, Z glavo v naravo, Pridi se pogledat) želimo še posebej izbrati in nagraditi filme tematike “Z glavo v naravo”, namen katere je graditi pozitiven odnos gorskih kolesarjev do narave, poti, pohodnikov, lastnikov zemljišč, gorskokolesarske skupnosti in celotnega okolja, v katerem smo gorski kolesarji aktivni.
Kako si vi kot avtorji oziroma režiserji filma predstavljate prijazne kolesarje, je prepuščeno vam.

www.blackhole-bikefest.com

Na uvodni fotografiji Mitja in Andrej, pol skupine Backstage, na februarskem koncertu na Mostovni ob premieri filma o Shaunu Palmerju. Foto Mare Obid.

Casio GShock
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam