Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
29. julija 2014

Jan Porič je v tretji epizodi serije obiskal zgornjesavski turistični kraj, kjer je tudi prvi slovenski park.

S svojo čudovito naravo Kranjska Gora ponuja obilo možnosti aktivnega preživljanja časa za gorske kolesarje. Poti v legendarnem Fun Bike parku bodo zadovoljile tako zahtevne kolesarje in pa tudi čiste začetnike, ki se na vožnjo po poteh šele privajajo. Pri vožnji v parku se je Janu pridružil klubski kolega iz ŠD Life Maks Trobec, ki je bil nad parkom navdušen.

V zadnjih letih so v Čičarah fantje iz kluba ŠD Fura naredili tudi dirt park Ruteč, pokazali so nam nekaj trikov in nam razložili, kako se trudijo z razvijanjem dirt scene na Gorenjskem.

Po okoliških hribih nas je Jure Culiberg popeljal na gorsko turo s kolesi, prav tako pa nas je v gostil v apartmajih Berghi, ki so odlično izhodišče za kolesarjenje po Kranjski Gori in okolici.

Jan je po končanem tretjem delu projekta strnil svoje misli: “V Kranjski Gori nisem bil že vse od zadnje tekme v spustu in je vsekakor videti, da je v Fun Bike park vloženega veliko dela – vse pohvale Alenki Stražišar za trud! Tudi na dirtih v Čičarah sem užival, zabavno je bilo!”

{loadposition inside}
O Projektu 5: Ideja za projekt je nastala v glavi Jana Poriča, nekdanjega uspešnega tekmovalca v spustu s kolesom. Obiskati pet različnih lokacij v Sloveniji, ki so tako ali drugače povezane s kolesarjenjem, vse to pa ujeti v fotografski objektiv in v atraktivne video vsebine. Na koncu projekta bo 5 najboljših fotografij premierno objavljenih v reviji “Bike magazin”.

Sponzorji projekta:
Zavarovalnica Triglav | Under Armour | Leatt | Five Ten | Fitzone | Funsports | 661 | MTB.si

Na uvodni fotografiji prizor iz dirt parka Ruteč. Foto Uroš Modlic, video Mateja Starman. Več fotografij na strani projekta projekt5.janporic.si


Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam