black hole enduro, vid peršak, gabriel torralba
27. julija 2021

Black Hole Enduro: Video 2021

Po tretji dirki letošnje serije v enduru, ki iz Slovenije seže tudi čez mejo, sledi tudi video. Mokre razmere in močnejša konkurenca kvalifikacijske dirke EWS. (več …)
Novice
EWS Petzen/Jamnica
17. julija 2020

Prvakov EWS za 2020 ne bo

Priprave na avstrijsko-slovensko dirko svetovne enduro serije potekajo normalno, iz štaba serije pa nekaj pomembnih sprememb za razplet te nenavadne sezone. (več …)
Novice
29. aprila 2020

EWS na Peci in v Jamnici šele oktobra

Svetovna enduro serija objavila spremenjen koledar. Odpoved kar štirih dirk, le eno bodo nadomestili. Na Koroškem bodo tudi jeseni vztrajali s festivalom Black Hole. (več …)
Novice
10. julija 2018

EWS Peca – Jamnica: Pod črto

Z Black Hole bike festivalom smo vrgli skupaj številke še vedno tople šeste izvedbe, ki je vključevala dirko svetovne enduro serije. (več …)
Novice
3. julija 2018

EWS Peca – Jamnica: 20-minutni video

Naužij se Ricove škotske angleščine ob 20-minutni video reportaži s šestih hitrostnih preizkušenj četrte letošnje dirke svetovne enduro serije v Sloveniji in Avstriji. (več …)
Novice
1. julija 2018

EWS Peca – Jamnica: Peršak peti!

Za konec festivala na Koroškem še dirkaška shrljivka na obeh straneh Pece. Naposled zmagi Hilla in Ravanelove ter po zaslugi Vida Peršaka daleč najboljša slovenska uvrstitev v tem tekmovanju. (več …)
Novice
Sledite nam