Biznis, Grašca
3. januarja 2024

Grašca iz Križ v Naklo, nekaj domačih zaposlitev ter posli pri Industry Nine, Vittorii, United Wheels in Syntace.

Kolesarski center Grašca

Kolesarski center Grašca se je po 29 letih delovanja poslovil iz domačih Križ. Novo poglavje so z novim letom začeli pisati v novih poslovnih prostorih v Naklem. Kot je bilo v navadi, je tudi v novi Grašci poudarek na blagovi znamki Scott. www.grasca.si

Kult Solkan

V solkanski kolesarski trgovini iščejo komunikativnega sodelavca za delo v servisu. Ponudbe na info@kultsolkan.com.

Extreme Vital

Pri najbolj “ekstremnem” slovenskem trgovcu iščejo nove sodelavce, in sicer v Škofji Loki in Ljubljani prodajalca oziroma svetovalca, v Kranjski Gori referenta za izdajo in prevzem opreme ter prodajalca. Prijave z življenjepisom do 17. januarja na ales@extremevital.com.

Syntace in Liteville

Po letu 2022, ko je družba Perier Industrie AG prevzela večinski del podjetij Syntace GmbH in Liteville, je proti koncu leta znotraj podjetij prišlo do nekaterih strukturnih sprememb, saj so znamki Syntace in Liteville vključili v podjetje Perier New Mobility, ki je odgovorno tudi za znamko e-koles Husqvarna. Tako pri Litevillu kot pri Syntace so zamenjali nekaj vodstvenih kadrov ter marketing prenesli na PIAG. Več na sazibike.de.

Biznis: SIGNA Sport se sesuva kot hišica iz kart

United Wheels

United Wheels, ki je zadnja štiri leta lastnik blagovne znamke Niner Bikes, to iz Kolorada seli na svoj sedež v Miamisburgu v Ohiu. United Wheels, ki ima v lasti tudi znamke Huffy, VAAST, Batch in Buzz Bicycles, želi s selitvijo Niner Bikes nekoliko znižati in optimizirati stroške poslovanja. Na bicycleretailer.com.

Vittoria

Proizvodnja pnevmatik A Dugast se z Nizozemske seli na Tajsko. A Dugast, ki je od februarja 2021 sestavni del skupine Vittoria, je leta 1952 v Franciji ustanovil André Dugast. Leta 2002 je Richard Nieuwhuis kupil blagovno znamko in preselil proizvodnjo na Nizozemsko. Dugast velja za vodilnega na trgu v nišnem segmentu pnevmatik tubular. Zdaj se proizvodnja seli na Tajsko v, kot pravi Vittoria, podnebno nevtralno tovarno pnevmatik. Pnevmatike bodo nato naprodaj kot nova blagovna znamka “Vittoria A Dugast Series”. Več izveš tukaj.

Industry Nine

Pri Industry Nine razvijajo spletno trgovino za evropske potrošnike. Za vsa naročila za evropske kupce bodo zadolženi v evropski izpostavi i9, ki je locirana v španskem Jerezu de la Frontera in je v lasti blagovne znamke. Spletna trgovina. Več.

Naslovno fotografijo smo si sposodili pri @grasca.team

Preberi še

Biznis

Sledite nam