Kočevsko
1. avgusta 2021

Dvodnevni krog med Kolpo in Kočevjem

Neokrnjeni gozdovi, reke in rečice, jezero, gradovi, kolesarski park, gostoljubnost, urejenost in nekaj novega za tiste, ki še niste s kolesom obiskali tega čudovitega dela naše dežele. (več …)
Reportaže
Freerider
Blatno jezero
1. oktobra 2020

Balaton, vinski in kolesarski raj

Blatno jezero na Madžarskem je le dve uri vožnje oddaljeno od Maribora. 77 km dolgo jezero je obkroženo s kolesarskimi stezami, ob jezeru in v bližini je 210 km kolesarskih...
Reportaže
Dominik Linser, Bike Republic Sölden
23. junija 2020

Dominik Linser o bajk republiki Sölden

Kolesarski park oziroma Bike Republic Sölden je najljubši projekt vodje destinacije Ötztal, 40-letnega nekdanjega smučarskega tekača. Milijonske investicije in slovenski graditelji. (več …)
Intervjuji
25. septembra 2019

Po okrogli mizi v Postojni

Prejšnji četrtek je Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna priredil okroglo mizo z naslovom Kolesarstvo - podjetniška priložnost v turizmu. Zanimivi sogovorniki in dober odziv med obiskovalci. (več …)
Novice
18. septembra 2019

Moški športni vikend na Sellarondi

Športniki z vseh vetrov se na youtubu seznanijo s furanjem, si sposodijo sposobna gorska kolesa in se z avtodomom odpravijo na poslastico v Dolomitih. Janez pa pripravi reportažo. (več …)
Reportaže
Freerider
8. maja 2019

Lošinj: Idealna MTB destinacija

Dirke v spustu so le vrh ledene gore, ki pritegne gledalce, medije in tekmovalce z vsega sveta. Lošinj pa lahko kolesarjem vseh vrst skozi vse leto ponudi še več. (več...
Novice
Sledite nam