Blatno jezero
1. oktobra 2020

Balaton, vinski in kolesarski raj

Blatno jezero na Madžarskem je le dve uri vožnje oddaljeno od Maribora. 77 km dolgo jezero je obkroženo s kolesarskimi stezami, ob jezeru in v bližini je 210 km kolesarskih...
Reportaže
Dominik Linser, Bike Republic Sölden
23. junija 2020

Dominik Linser o bajk republiki Sölden

Kolesarski park oziroma Bike Republic Sölden je najljubši projekt vodje destinacije Ötztal, 40-letnega nekdanjega smučarskega tekača. Milijonske investicije in slovenski graditelji. (več …)
Intervjuji
25. septembra 2019

Po okrogli mizi v Postojni

Prejšnji četrtek je Podjetniški inkubator Perspektiva Postojna priredil okroglo mizo z naslovom Kolesarstvo - podjetniška priložnost v turizmu. Zanimivi sogovorniki in dober odziv med obiskovalci. (več …)
Novice
18. septembra 2019

Moški športni vikend na Sellarondi

Športniki z vseh vetrov se na youtubu seznanijo s furanjem, si sposodijo sposobna gorska kolesa in se z avtodomom odpravijo na poslastico v Dolomitih. Janez pa pripravi reportažo. (več …)
Reportaže
8. maja 2019

Lošinj: Idealna MTB destinacija

Dirke v spustu so le vrh ledene gore, ki pritegne gledalce, medije in tekmovalce z vsega sveta. Lošinj pa lahko kolesarjem vseh vrst skozi vse leto ponudi še več. (več...
Novice
5. decembra 2018

Rabac pozimi

Zadnja leta s hoteli Valamar postaja Rabac destinacija za zimske kolesarske počitnice ali trening kampe za rekreativce, vse bolj pa tudi za profesionalne kolesarje. (več …)
Reportaže
30. septembra 2018

V živo iz Žalca s Hops na kolo

Matej Kainz, Vasja Grabner in Matej Lovše o novem turističnem kolesarskem produktu Spodnje Savinjske doline in bližnjem promocijskem vikendu s poti med hmeljem in nad njim. (več …)
Intervjuji
Sledite nam