12. decembra 2017

Tekmovalni zapisnik – 6. etapa

Z ekipo Pici Bici City Express podoživljamo dirko za dirko domačega ciklokros pokala. Z zgodbo, fotografijami in videom. Dante, protagonist, PC⚡BC in serija so prišli do konca na CX Pantal v...
Novice
5. decembra 2017

Tekmovalni zapisnik – 5. etapa

Z ekipo Pici Bici City Express podoživljamo dirko za dirko domačega ciklokros pokala. Z zgodbo, fotografijami in videom. Peti krog Dantejevega pekla - lov na naslove v zasneženem Šenčurju. (več …)
Novice
28. novembra 2017

Tekmovalni zapisnik – 4. etapa

Z ekipo Pici Bici City Express podoživljamo dirko za dirko domačega ciklokros pokala. Z zgodbo, fotografijami in videom. Četrti krog Dantejevega pekla - megleni in vlažni CX Vipava. (več …)
Novice
21. novembra 2017

Tekmovalni zapisnik – 3. etapa

Z ekipo Pici Bici City Express podoživljamo dirko za dirko domačega ciklokros pokala. Z zgodbo, fotografijami in videom. Tretji krog Dantejevega pekla - CX Loka iz srednjeveške dežele, imenovane Škofja Loka....
Novice
14. novembra 2017

Tekmovalni zapisnik – 2. etapa

Z ekipo Pici Bici City Express podoživljamo dirko za dirko domačega ciklokros pokala. Z zgodbo, fotografijami in videom. Drugi krog Dantejevega pekla - Črne njive, Ilirska Bistrica. (več …)
Novice
7. novembra 2017

Tekmovalni zapisnik – 1. etapa

Z ekipo Pici Bici City Express podoživljamo dirko za dirko domačega ciklokros pokala. Z zgodbo, fotografijami in videom. Tako je bilo v Podskrajniku. (več …)
Novice
30. oktobra 2017

Dust Lust 2017, brez boja z uro

Naneslo je tako, da osrednji makadamkarski dogodek leta, Dust Lust jugozahod, letos ni bil dirka. Razen za peščico zagrizenih povsem brez škode. (več …)
Reportaže
18. oktobra 2017

Dust Lust Southwest 2017

V soboto 28. oktobra izpred viškega Interšpara. Nekoliko drugače kot v preteklih izvedbah, a še vedno v 100 in 170-kilometrski izpeljanki. (več …)
Novice
Sledite nam