4 Islands
19. januarja 2021

Med 25. januarjem in 21. februarjem se boš lahko pomeril na dirki 4 Islands, ki bo potekala na platformi bkool.

Tekmovanje na spletnih platformah je vse bolj priljubljeno, še posebej sedaj, ko je že skoraj leto dni pomanjkanje pravih preizkušenj.

Organizatoriji etapne dirke 4 Islands vedo, kako se streže stvarem in so pred prihajajočo aprilsko preizkušnjo pripravili prav poseben izziv: virtualno etapno dirko po štirih otokih.

4 Islands na platformi Bkool

Dirka bo seveda prilagojena spletni platformi in etape bodo nekoliko krajše, z lažjimi vzponi, a vseeno zahtevne in hkrati zabavne.

Sledile si bodo v obratni smeri, kot si sledijo na pravi kvarnerski preizkušnji. Prva etapa bo na Lošinju in bo dolga 28 kilometrov, druga bo na Cresu (32 kilometrov). Na tretji etapi boš obiskal Rab in prevozil 31 kilometrov, zadnja etapa pa bo na Krku in bo tudi dolga 31 kilometrov.

Vse v upanju, da te “zagrabi” pravi tekmovalni duh in ti bo kolesarjenje na trenažerju vbudilo zanimanje za pravo, aprilsko preizkušnjo. Kot rečeno, virtualni 4 Islands so na sporedu med 25. januarjem in 21. februarjem.

Na virtualno dirko 4 Islands se lahko prijaviš na bkool.com ali obiščeš spletno stran in si ogledaš štiri etape. Dogodki tudi na facebooku.

Naslovna fotografija organizator

Preberi še

Pozitivno na 4 Islands 2021

Sledite nam