robidišče
4. marca 2022

… domoljubne poezije in podobnih neumnosti. 19. in 20. marec, Robidišče trail center! Furanje do bruhanja in čez, pa nagrade za posebno neutrudne.

Za kaj gre?

Po koncu kovida in pred začetkom WW3 si vzemite dan ali vikend zase, pridite na Robidišče, testirajte vitalova kolesa ter sveže spiljene trejle, spijte kako pivo, najejte se, prespite in ponovite. Primerno tako za izkušene spolno zrele samice in samce, kot za družine, ki s pustošenjem gozdnih poti šele pričenjajo. Družinski trelj, imenovan Fat Hans, vozijo mule in mulci tudi s poganjalci.

Na shuttle se pri nas ne čaka, pivo bo hladno, hot dog vroč, sosed bo pekel friko, zabavni program pa bo zabaven kot Mario ob nedeljah. Furamo, se družimo, netekmovalno tekmujemo in občujemo. Seveda ne spolno!

Spanje in hrana?

Prespite lahko v ljubkih sobah Robidišče Trail Centra, kjer vam postrežemo še zajtrk, ali pri sosedih – Holiday House Škvor, ki vam odprejo duri krasnih družinskih namestitev. Tisti, ki prisegate na spanje v kombiju, se lahko obrnete na gostilnico Cencič, ki poskrbi za to in vam postreže slastne njoke, frike in podobne lokalne kalorije. V Bajk baru trail centra bo poleg znamenitega “hodoka” na voljo še kaj iz žara ali sklede, da o domačih čajih in pivu ne tratimo besed. Kolesa bodo na varnem v kolesarnici RTC-ja, kjer jih lahko tudi napolnite.

Prijave niso potrebne, le zagotovi si namestitev in pridi.

Dogajanje

Petek

  • junake in junakinje, ki pridejo že v petek, šatlamo do mraka

Sobota

  • non stop shuttle od 10h do 18h
  • padaliranje od zore do mraka
  • pred mrakom razglasitev zmagovalk in zmagovalcev v kategorijah in podelitev bogastva
  • ob mraku polzabavni program ob kresu

Nedelja

  • nedeljska s šatlom podprta tura na Matajur, Kobariški Stol (odvisno od vremena in snega)
  • non stop shuttle od 10h do 18h
  • padaliranje od zore do mraka
  • odhod v lastniško stanovanje ali v najem

Sobotne nagradne tekmovalne discipline

Nogamajsterca in nogamajster

To sta tista, ki v dnevu naredita največ krogov na noge. V dokaz priložiš podatke iz aplikacije, ki jih pregleda komisija v veččlanski sestavi. Nagrada: slava, čast, bogastvo!

Šatlmajsterca in Šatlmajster

To sta tista, ki v dnevu naredita največ krogov s šatlom. Bodite fit, ker je dnevni rekord blizu 30. V dokaz priložiš podatke iz aplikacije, ki jih pregleda komisija neolimpijskega komiteja v veččlanski sestavi. Nagrada: slava, čast, bogastvo!

Specialized Levo kraljica in kralj

To sta tista, ki bosta v enem dnevu našibala največ višincev. Vmesna polnjenja zaželena. V dokaz priložiš podatke iz aplikacije, ki jih pregleda komisija neolimpijskega komiteja v veččlanski sestavi. Nagrada: slava, čast, bogastvo!

Špecialni Desno kralj

Ta kategorija je, ker se tako spodobi in je bogu povšeči, samo moška. Tekmovalni del bo sestavljen iz čim bolj doživete interpretacije domoljubnih verzov Igorja Pirkoviča in čim globlje izvedbe prve kitice Golice v tehniki jelenji ruk. Zmagovalca določi komisija neolimpijskega komiteja v veččlanski sestavi.

Robidišče Trail Center na Instagramu: @robidisce_trail_center

… in vabilo pri www.extremevital.com

Preberi še

Vrečkova testura: Traili na koncu sveta

Sledite nam