19. oktobra 2012

Škotska heroja na dveh kolesih MacAskill in Hoy, preproste Klunkerje še vedno delajo in furajo, Kyle Bennett, Roc d’Azur, Rampage v 5 minutah, GoPro Hero3, ruski frirajd, še enkrat DH na SP v Leogangu, Mt-Ste-Anne.

Danny Mac in Sir Chris


“Naš” spretni Danny MacAskill sreča še enega Škota, najuspešnejšega britanskega olimpijca vseh časov, dirkališčnega kolesarja Sira Chrisa Hoya. Hoy ne gre na mtb, Danny Mac pa gre na dirkališčno kozo. V five-tenkah. Video so posneli za promocijo iger Commonwealtha v Glasgowu.

Klunking, drugič


Kot nadaljevanje videa Lars N Bars gets Klunking so pri Transitionu posneli filmček Klunking 2. Vrnitev v preprostost furanja. Videa so objavili tudi na sosednji slovenski kolesarski strani, po pričakovanju ju komentatorji niso razumeli.

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

Kyle Bennett, RIP


Portret ameriške BMX legende Kyla Bennetta pred OI v Pekingu. V nedeljo je pri 33 letih umrl v prometni nesreči. Številka 88 gre v zgodovino.

Roc!


Minuli konec tedna so na francoski Azurni obali spet izvedli Roc d’Azur, največji mtb festival na svetu.

Red Bull Rampage v petih minutah


Povzetek najbolj zanimivih trenutkov letošnjega tekmovanja Red Bull Rampage.

Heroj, tretjič


Filmček, posnet z novo “akcijsko” kamero GoPro Hero3, črna izvedba. Multišport, tudi z nekaj dobrega mtb furanja. Brez strahu glej v HD 1080.

Po rusko


Ruski frirajder Andrej Korotkov na domačih terenih. Kaj pa radikalni bungee?

Še enkrat DH na SP


Vrnimo se na začetek oktobra na spust svetovnega prvenstva v Leogangu. Dobrih 10 minut odličnega videa poljske produkcije.

UCI MTB Chronicles, Mt Ste Anne


Lep pregled, žal s kronično zamudo.

Sledite nam