29. marca 2019

EWS1 Nova Zelandija, ozvočeni Keegan Wright, pomlajena Specializedova enduro ekipa, Kanadčan dirka enduro v Mehiki, Vinnie Jones na lovu za e-bajkerjem, sickest edit in XC zgodovina iz 1991.
Svetovna enduro serija se je začela na Novi Zelandiji, dirka je bila eden od vrhuncev festivala Crankworx v Rotorui. Prvo video poročilo sezone.


Že videno v številnih športih – ozvočen športnik. Tokrat Keegan Wright (Unior Devinci Factory Racing) na pumptracku Crankworxa Rotorua. Hej, baje nakje v Sloveniji začenja nastajati prvi zrcalni pumptrack!

{loadposition inside}


Letos brez Curtisa Keena in z Jaredom Gravesom na bolniški – Specialized Racing Team v enduru sestavljajo trije mladci: Irec Killian Callaghan, Švicar Maxime Chapuis in Francoz Francescu Camoin.


Kanadčan gre v Mehiko dirkat enduro. Marsikaj je drugače.


Po videu z igralcem Christopherjem Walknom za Jeffsyja so pri YT pripravili pravi film še za en model, tokrat za elektrificiranega Decoya. Vinnie Jones je lovec. E- in izštekani bajkerji, ne poskušajte tega z domačimi lovci, šibre niso hec.


Kaz in Andrew se pomerita, kdo lahko v pokritem parku posname bolj “sick” video.


Najverjetneje so prvič na spletu posnetki krosa na drugem SP v gorskem kolesarstvu leta 1992 v Il Cioccu v Italiji. Slovenski video s prvenstva najdeš tukaj.

Sledite nam