15. marca 2011

Takole bodo oblečeni Ajdovci. V Stožicah zagotovo Andreu Lacondeguy. Od petka uradno Funsports Koper. Prihrani 10 evrov za Črno luknjo. Cult zaposli prodajalca/serviserja. 4X splet se širi.

Team BlackThorn 2011
KK Črn trn je na svoji spletni strani predstavil svojo ekipo za 2011. Predstavljajo tudi nov dres.

Andreu Lacon’ bo v Stožicah
Za četrtkovo FMX/quad/sled/MTB/BMX … predstavo Masters of Dirt v Stožicah žal tudi še prireditelj nima seznama nastopajočih zvezdnikov. Nam je pa menedžer številnih mtb freeriderjev Tarek Rasouli zagovotil, da bo med nastopajočimi Španec Andreu Lacondeguy. Najverjetneje lahko med mtb jezdeci računamo še na drugega Španca Bienvenida Aguada, ki je na zadnjih dveh showih v Gradcu in na Dunaju pokazal dvojni premet naprej. Na Dunaju je bil prejšnji konec tedna tudi Martin Söderstöm. Video z Dunaja >>

Od petka Funsports Koper
Kolesarski center Funsports je v teh dneh poln novosti – le pred nekaj dnevi so lansirali novo spletno stran, v petek pa bodo še uradno odprli trgovino v Kopru. Ta sicer obratuje že nekaj tednov (na Pristaniški 14, kjer je vrsto let domoval Sanders), v petek pa bo tam prava veselica s pijačo in hrano ter seveda veliko govora o novih kolesih in novi kolesarski sezoni.

Nižja štartnina za Črno luknjo
Se pripravljaš na letošnje maratone? Potem lahko s prijavo na maraton Črna luknja do konca meseca prihraniš 10 evrov.
Tema na Tabli >>

Cult išče prodajalca & serviserja
Cul v prodajalni v Logatcu zaposli prodajalca in serviserja koles. Nudijo urejeno delovno okolje, dinamično delo v mladem kolektivu in stimulativen osebni dohodek, pričakujejo pa III., IV. ali V. stopnjo izobrazbe ali študentski status, najmanj leto dni delovnih izkušenj v trgovini in servisu, veselje do dela v trgovini in servisu, do dela s strankami, prijaznost, komunikativnost in urejenost in znanje vsaj enega tujega jezika (po možni angleškega ali nemškega). Ponudbi obvezno priložite potrdilo o nekaznovanosti. Z izbrancem bodo sklenili pogodbe za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.
Pisne ponudbe z vsemi dokazili oddajte v trgovini ali pošljete na naslov: Trgovina CULT, Tržaška 77, 1370 Logatec ali na email.

4X raste …
… vsaj na spletu. Poleg strani fourcross.tv se po novem izključno tej disciplini posveča tudi nova avstrijska stran www.4xmtb.com izpod prstov menedžmenta ekipe RSP svetovnega prvaka Tomaša Slavika. Angleščina in še nekaj jezikov sledi.

Sledite nam