Skill park Tri ovce, Vrhnika
18. junija 2020

Vrhnika je vstala, imajo Tri ovce

Kolesarsko društvo Ram na Sv. trojici pri Vrhniki gradi skill park Tri ovce in hkrati tudi MTB skupnost. Prva linija je dokončana, sledita še dve. (več …)
Novice
3. aprila 2020

Golovec trails v 2020

Pismo izpod ljubljanskega Golovca, kjer bo tudi letos potekala vrsta dogodkov, dejavnosti in novogradenj. Trenutno odprto vse razen Banane! Vse uporabnike vabijo k včlanitvi. (več …)
Novice
26. marca 2020

Zavod za podporo in promocijo kolesarstva

Kolesarjenje je kot zdrava oblika rekreacije že dolgo prisotno med nami. Zavod za podporo in promocijo kolesarstva je ustanovila dolenjska ekipa pod vodstvom Bojana Rajerja. (več …)
Novice
26. marca 2019

Dolenjske Zverinice

Kaj je to za ena zverinska dolenjska druščina, ki ima tudi svoj skill park in z Velodromom in Bikegalaxy prireja tudi šole, delavnice in kampe? (več …)
Novice
1. septembra 2018

PankKura ‘ma 10 j̶a̶j̶c̶ let

Dva dni furanja, jedače in pijače ter koncert naslednji konec tedna, 8. in 9. septembra, za desetletnico društva in MTB tolpe iz Dolenjskih Toplic. (več …)
Novice
7. aprila 2018

Rajdov koledar za sezono 2018

V ljubljanskem kolesarskem društvu so se letošnje sezone lotili zelo sistematično in ti pripravili koledar vseh dogodkov in skoraj vseh možnih kolesarskih disciplin - kampi, dirke, druženja … in še več....
Novice
16. aprila 2017

Rajdovi sešni

Rajdovci ne počivajo. Če ne predstavljajo novih ekip, pa furajo v parku in pumpajo. (več …)
Novice
Sledite nam