bike park Fratko
16. septembra 2020

Ste že slišali za Bike park Fratko? V Gverku na vinjete, naši Hrastnikova, Pintaričeva in Smolnikar po Evropi, posrečen maraton Vuhred-Ribniška in alleycat v Ljubljani.

Bike park Fratko

Od povsod dobre novice o gradnji. Ste naprimer že slišali za Bike park Fratko? Tri proge in še vzpon, z vsemi dovoljenji. Od Žužemberka ali Mirne Peči v klanec do Dolnjega Ajdovca. O parku pišejo suhokranjske-novice.com.

Naslovna fotografija Suhokranjske novice

Vinjete v Gverku

Tudi v parku Bike Gverk Kotečnik uvajajo vinjete. Ta je brezplačna za aktivne člane, za ostale do konca leta stane 10 €, dnevne prodajajo po 3 €. www.facebook.com/drustvovertikala

Monika v Les Orres

Monika Hrastnik je šla z ekipo Dorval AM na še eno dirko francoskega pokala v spustu, tokrat v Les Orres. Zasedla je peto mesto, zmagala sta Myriam Nicole in Loic Bruni. Poročilo na pinkbike.com.

Blaža na slovaških singlih

Blaža Pintarič je v soboto zmagala na maratonu CST Singletrack serije UCI v Košicah na Slovaškem. 45 km singlov v 80 km, od tod ime. Druga je bila Lejla Tanović (BiH) in tretja Janka Keseg Stevkova (Svk). Vrstni redi.

Jakob na Češkem

Jakob Smolnikar (Energijateam.com) se je namesto na DP v Kočevju podal na Enduro Race Špičak, kvalifikacijsko dirko EWS, in končal na tretjem mestu v kategoriji U21. Vrstni redi.

Na Ribniško

Maraton Vuhred – Ribniška koča je lepo uspel, med 63 udeleženci na 54 km trasi s kar 2000 v.m. vzponov je bil najhitrejši Avstrijec Christoph Hochmüller pred Markom Čretnikom ter rojakom Sebastianom Jenschatzo, med ženskami pa Eva Zorman. Med udeleženci sta bila naprimer tudi Peter Vesel in Teo Pečnik. Poročilo in vrstni redi na kd-vuhred.si.

Alleycat!

Ne samo Ljubljana MTB vikend, v prestolnici tudi ena alleycat dirka (ulični, kurirski izziv) ta konec tedna, v petek zvečer. Štart v trgovini Loose Cycles. Dogodek na Facebooku.

Sledite nam