19. decembra 2018

Toliko se jih je že nabralo. Tokrat bolj kratke, saj veš, prazniki se bližajo. Najdeš pa svežo novico ekipe UDFR, še eno predbožično dogodivščino, napoved CX, fotogalerijo s Kanarcev, pa še kaj se bo našlo. In nekaj sosedovih smo zbrali na kup.

Naslovna

Ekipo Unior Devinci Factory Racing zapušča simpatični Francoz Rudy Cabirou. Prva sezona pri “orodjarjih” je bila zelo uspešna, letošnja nekoliko manj, saj se je poškodoval na Lošinju. Kam odhaja Rudy, še ne vemo, bomo pa izvedeli po novem letu. Prav tako bomo kmalu izvedeli, kakšna bo sestava ekipe za prihodnje leto. Več na uniordevinci.com.

Naslovna fotografija z Rudyjem Cabiroujem je delo Keitha Valentina.

Poročamo

Denis Cindro se je na svojem Google Foto zopet potrudila. Tokrat super report z Gran Canarie. Z Ladom sta uživala na polno! 

Napovedujemo

Zadnja dirka Pokala Slovenije v ciklokrosu bo že to nedeljo, 23. decembra. Na ciklokros Nova Gorica, ki ga organizira KK Pantal, se lahko prijaviš le še do jutri preko prijavim.se. Udeležba na dirki bo po zadnjih podatkih rekordna (že danes krepko preko 200 prijavljenih), saj dirka šteje tudi za italijanski pokal. Vse sveže informacije najdeš na prijavim.se

Še ena predbožična bo. 22. decembra – Predbožična MTB in Partizanski dom na Vodiški planini. Predogled trase z Milanom:


Ne pozabi na pestre praznike, dogodke smo že napovedovali, če si slučajno pozabil na Savskih 50, 18. Predbožično turo, 6. Tradicionalni spust Božičkov z Lisce in pa Stone Lust, potem si vse še enkrat oglej v koledarju mtb.si

Sveže iz KZS

Predsednik Kolesarske zveze Slovenije Tomaž Grm je bil izvoljen v Izvršni odbor Olimpijskega komiteja Slovenije. Klik.

{loadposition inside}

Pr’ sosed

Gravity koledar za leto 2019 najdeš na lines-mag.at. Vsi pomembni datumi na enem mestu. 

Nathalie Schneitter, nekdanja mladinska svetovna prvakinja v krosu, skupaj s prijateljico Cornelio Hug raziskuje Hrvaško. Reportaža na mtb.hr.

XCM Barone, šesta dirka Zimske lige Dalmacije, je na start privabila kar 116 tekmovalcev in tekmovalk. Vrstne rede najdeš na stoperica.live, naslednja dirka pa bo takoj po novem letu, 6. januarja pri gostitelju BK Krka

Giant MTB ZLIK. Vmes bo sicer še ena dirka, a fantje iz BK Poreč so že predstavili krog 5. dirke, ki bo na sporedu 27. januarja.


Če ti ni dovolj predbožičnih voženj pri nas, se lahko udeležiš ene na Hrvaškem. Božićna vožnja 2018 bo 23. decembra v organizaciji MTB Downhill Croatia.

Sledite nam