5. januarja 2012

Revija Sokol v 2012 šestkrat. SKP pri PZS. Napoved dveh dogodkov 15. januarja: 4. CX Srečanje v Gradišču in 3. krog Trek zimske lige v Žminju.

Letos le 6krat namesto 10krat
Revija Sokol v leto 2012 štarta kot dvomesečnik, to so bralcem že nakazali z dvojno številko december-januar. Na čelu revije ostaja Miha Žerovnik, kolesarski del pa bo še naprej koordiniral Jaka Jaušovec, ki pa se bo bolj kot dosedanjemu, uredniškemu delu, posvetil pisanju člankov. Revija bo tudi v prihodnje tretjinsko naravnana, prav tako ostaja nespremenjena tudi ekipa gostujočih piscev.
www.sokol-group.com

Na uvodni fotografiji delček ene boljših naslovnic Sokola zadnjih let, april 2009.

SKP pri PZS
Sinoči so se v Ljubljani sestali predstavniki SKP (Slovenske kolesarske pobude) in PZS (Planinske zveze Slovenije) na temo dvonamenske uporabe planinskih poti. Poročilo sledi!

Zimska liga, tretjič
Trekova zimska mtb liga se nadaljuje v nedeljo 15. t.m. v Žminju v hrvaški Istri. Več

4. in zadnje ciklokros srečanje
Četrta in zadnja dirka serije v ciklokrosu bo (prav tako kot tretja zimske XC lige) v nedeljo 15. januarja v Gradišču pri Murski Soboti (nedaleč od BMXarsko blazne Veščice) v gosteh pri prireditelju Team Turbo Tropovci. Razpis, lestvico pokala in celo video predstavitev trase najdeš na www.ttt.sssiii

Sledite nam