8. januarja 2020

Datum Red Bull Goni Pony in drugih prireditev, Giant Lj kmalu na novi lokaciji, kolesarski sodniki iz dveh logov, Trieste Gravity Team in Globalni festival v Saalbachu.

Na ponije 6. junija

Slovenski Red Bull je objavil kolesar letošnjih dogodkov. Šesti Red Bull Goni Pony bo na sporedu šestega šestega. 6. junija torej. Iz Kranjske Gore na Vršič, kje pa? In vsi njihovi dogodki skupaj na redbull.com.

Naslovna fotografija Samo Vidic/Red Bull Content Pool

Giant Ljubljana kmalu na novi lokaciji

Če je koga zadnje dni v Ljubljani silno tiščala denarnica in si je zaželel novega Gianta, se je moral znajti, saj je trgovina Giant Ljubljana zaprta. Z lokacije na Dunajski, kjer je bila skoraj šest let, se seli na novo, ne preveč oddaljeno. Novo trgovino predvidoma odprejo 15. januarja. Obvestimo! www.freestyle.si

{loadposition inside}

Sodniki iz dveh logov

Šušljajo se je kar nekaj časa, zdaj je uradno: za sojenje na kolesarskih dirkah v Sloveniji bosta odslej skrbeli dve (konkurenčni ali dopolnjujoči se?) organizaciji. Društvu kolesarskih sodnikov (DKSS) se pridružuje Združenje kolesarskih sodnikov in komisarjev (Združenje KSK). Objava na prijavim.se.

Tržaška gravitacija

Trst ima novo tekmovalno ekipo v spustu in enduru, ki jo bomo srečevali tudi v Sloveniji. To je Trieste Gravity Team. Imena tekmovalcev izvemo v naslednjih tednih. Zaenkrat toliko na Facebooku.

Globalni festival

Global Mountain Bike Network (GMBN) je skupaj s sestrskim kanalom Global Cycling Network (GCN) in še električnim bratom EMBN napovedal “Global Bike Festival”, ki bo od 18. do 21. junija potekal v Saalbachu. www.globalbikefestival.com

Sledite nam