17. februarja 2016

Etapna dirka 4je Otoki, kmalu boš testiral Specije, BMX jam v Ljubljani, Kastelic se vrača, Špica prenovljena, 3 iz Poleta, Freestyle išče, maraton v Palmanovi in zadnji poziv za Režance.

4 Islands

Dirka je razprodana! In to kar dva meseca pred začetkom. Na startu bo tudi ogromno Slovencev, kar 23 so jih našteli po odstotkih. S tem da bo na startu kar enkrat več tekmovalcev kot lani – 400. Preberi na Adria Bike.

Test the Best

Specializedovi tradicionalni vikendi testiranj in voženj bodo v regiji Adria na treh prizoriščih in sicer v Sloveniji (Kozina) ter dvakrat na Hrvaškem – Primošten in Virovitica. Datumi dogodkov so 12. in 13. marec v Primoštenu, 19. in 20. marec v Kozini ter 2. in 3. april v Virovitici. Več na specialized.com. 

Shajba

Laibach Jam v ljubljanskem Rogu. Kdaj? V soboto 20. februarja od 15. ure dalje. shajbaco.com

{loadposition inside}

Kastelic

Eden starejših kolesarskih servisov v Ljubljani je na novi lokaciji in kot pravi Dejan Kastelic: Gremo naprej, z novo zgodbo. Lokacija? Celovška cesta zraven “ta velike” bencinske črpalke. www.kastelic.si.

Špica Šport

Kamniška trgovina v novo sezono v novi preobleki, večja in s širšo ponudbo. Tudi lastnih blagovnih znamk Leben Bikes in Kavitec. Preveri na spica-sport.si in facebooku.   

Za starše

Preberi. Počasi. In razmisli. Morda ima gospod Matt Russ prav. V Poletu.

Palmanova

Šestega marca bo v organizaciji Bastioni Bike potekal gorskokolesarski maraton okoli starodavnega mesta Palmanova. Pod, med in nad obzidjem. Po navadi privabi kar nekaj Slovencev! Boš na startu tudi ti? 

Freestyle

Celjska poslovalnica zaposli prodajalca, ljubljanska pa serviserja. Informacije na spletni strani, vlogo lahko pošlješ po elektronski pošti.

Nakup in servis

… kolesa. Nasvete in nasvete preberi na Polet.si

Kolesarske razlike

Med spoloma, da ne bo pomote. Dr. Marjetka Conradi o razlikah, pa ne fizičnih, ampak tistih prijetnejših, kot je na primer oprema. polet.si

Ne pozabi

Ta vikend se dirka v Režancih na Zimski ligi Istre in Kvarnerja. Ta je tista, prestavljena z valentinove nedelje. Vrzi pogled na koledar.

Sledite nam