6. junija 2012

Na Vital MTB glasuj za Klemna, Boštjana ali Mitjo – za vse tri ne moreš. Pa en kup XC bol ali manj fejlov: Rogla, Mittagskogel, Monte Prat. Pohorski: Rally in RAP kros. BMX Veitsch. Pedalafest Zagreb.

Trije v igri na Vital MTB
Slovenci smo res težaki. Pri Vital MTB med svoje vzamejo fotografa Vanjo Kodermaca, naslednji teden pa so v izboru za fotografijo tedna med petimi kandidati trije slovenski avtorjev Klemna Humarja, Boštjana Gartnarja in Mitje Madona. Njihove fotografije so bile seveda fotografije dneva. Bravo mojstri!
Oglej si fotografij in glasuj na vitalmtb.com

Namesto uvodne fotografije posnetek glasovanja na Vital MTB. Ne bit blond in klikat tukaj gor, klikni na povezavo 😛

Ne gremo na Roglo
Informacija, da je XC Rogla (16.6.) odpovedan, je zdaj uradna. Sami se odločite, če je oblika uradne informacije nekoliko hecna: objavljena je le v PDF dokumentu “predkoledarja” mtb prireditev, ki ga osvežujejo na strani KZS.

Vzpon AJ
V nedeljski tretji preizkušnji pokala Alpe-Jadran, vzponu na Mittagskogel na avstrijskem Koroškem, je imela ob vseh drugih prireditvah Slovenija enega samega predstavnika – Igor Cornacchini (KRK Sova Scott) je bil tretji pri master 3. Vrstni redi (PDF)

XC Monte Prat 10. junija
Prireditelji krosa pokala Alpe-Jadran na Monte Pratu si datume izmišljujejo tako, da jim ni več mogoče slediti. Dirka bo v nedeljo 10. junija. Več

Pohorska
MTB Rally Pohorje in RAP kros 36, ki sta bila na sporedu prejšnji konec tedna, sta dve odlični prireditvi, če se želiš skriti in se ne pojaviti v kakšnih rezultatih.

BMX na Štajerskem
Nimamo pojma, kaj je to štajersko-slovenski BMX pokal, ampak v soboto so Mariborčani dirkali v Veitschu na avstrijskem Štajerskem in to piše na rezultatih. Več na bmx-veitsch.at

Pedalafest
Zagreb ima kolesarski festival Pedalafest, prvič, začne se jutri (četrtek). Več na hrvaškem bicikl.com

Sledite nam