9. novembra 2011

Šank Norris ima fb stran, naslednji petek so v Kranju. Kozara ta petek na Mostovni. Divja CX serija? Vpis v koledar rekreacije. Hartov Glory. DH Lego. Video DH Gračišće.

Kaj zmetati v Tahitre te dni? Če ste morda zadnjič opazili, jih en teden sploh ni bilo. Res se šušlja o vrsti prestopov med klubi, a o tem kmalu. Tokrat nekaj vrstic za razvedrilo, večinoma iz zbirke na naši facebook strani.

MTB punk: Šank Norris in Kozara
Uradni glasbeniki mtb.si so skupina Šank Norris. Od danes imajo svojo facebook stran, ki jo moraš seveda podpret s svojim glasom.
Med drugim tak izveš, da bodo naslednjič raztegovali strune v petek 18. novembra v prostorih MTB kluba Kranj na Koroški cesti 29 sredi Kranja. Enkrat zvečer seveda, vstopnine ni.
Ko smo že pri bajkerjih-punkovcih pa še omenimo, da DH veteran Saša Merljak ta petek 11. novembra s svojo skupino Kozara na Mostovni v Novi Gorici ogreva publiko za angleške punk legende Angelic Upstarts. Več

Divja pa kaj
Na Bicikel.com so tako resno vzeli tečnarjenje enega od bralcev, da so dali na glasovanje, ali se serija tekmovanj v ciklokrosu lahko imenuje “Divja”? Naše mnenje: če niti serija ni uradna, potem je ime še manj in ji lahko vsak reče, kot se mu zdi. Kar se tega tiče, da bodo dovolili nastop tudi gorskim in drugim koles, pa naj velja, da bo na pravilno zamišljeni progi vedno zmagalo namensko kolo. Ali na mtb krosu ali spustu kdo prepoveduje nastop s specialkami, beemiksi … ?

Brezplačen vpis v koledar rekreacije
Čas je za prijavo prireditev ne le v koledar Kolesarske zveze, tudi v koledar rekreacije. Več na Tabli

Hartov Glory
Na strani giant.si so podrobno predstavili kolo Glory Dannyja Harta, s katerim je zmagal v spustu na letošnjem SP. V sosednji novici je tudi video pregled neverjetne sezone britanskega mladeniča.

DH Lego
Ena najboljših mtb strani na spletu VitalMTB te vabi, da podpreš pobudo, da proizvajalec Lego začne s proizvodnjo kompletov na temo gorskega kolesarstva, natančneje spusta. Tukaj

DH Gračišće na Sportski TV
Za konec pa si oglej, kako so v oddaji Akcijska centrala na hrvaški Sportski TV pokrili hrvaško prvenstvo v spustu v Gračišću. Dobrih 17 minut odličnega prispevka.

Sledite nam