Loose Cycles Leatt akcija
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
8. aprila 2020

Maraton MTB Slavnik in enduro avantura Trans Julius spet v 2021, pri Kamniku res lepo narejene pasti, omejeni na občine, minister za zdravje fura in nova stran Kult Solkan.

MTB Slavnik spet v 2021

Maraton Slavnik je dolgo držal svojo boljno linijo oziroma svoj datum 10. maj. Pa seveda ni šlo. Po pobočjih Slavnika se bomo s štartnimi številkami na krmilih spet lahko lovili 9. maja 2021. www.mtbslavnik.si

Naslovna fotografija MTB Slavnik in Gregor Skoberne/Trans Julius 

Trans Julius je nedosegljiv (napaka 404)

Ne, junijski datumi niso “varni” za prireditelje. Odpovedana je štiridnevna enduro avantura Trans Julius, ki bi morala potekati od 18. do 21. junija.

🇸🇮 Trans Julius 2020 je z današnjim dnem postal Trans Julius 404 …🇬🇧 Trans Julius 2020 is joining the CANCELED series, but…🇸🇮 Tudi mi se pridružujemo seriji odpovedanih športnih prireditev. Napovedi institucij v številnih evropskih državah pravijo, da se športni dogodki kot taki, ki smo jih poznali do 13. marca 2020, spreminjajo – in temu se bomo prilagodili tudi mi. Trening dnevi, otvoritev poletne bike park sezone, Trans Julius Team Race TRŽIČ & Tržič Trail Days (načrtovan za 8. avgusta 2020) – vse to ostaja, točne datume in lokacije vseh stvari, ki jih bomo letos organizirali, pa sporočimo sproti prek e-novic, Facebook in Instagram objav.Do takrat pa: misli na fajn trenutke, da postanejo kmalu spet naša realnost!🇬🇧 And our time for the cancelation came, too. Trans Julius 2020 is now officially Trans Julius 404. The prognosis of the state authorities in several European countries shows that sport events as we knew it until March 13 will change. And Trans Julius is going to adapt to those changes, as much as possible. Training days, summer opening weekend and Trans Julius Team Race TRŽIČ & Tržič Trail Days (planned for 8th August) are for sure coming this year, but for the dates and locations please keep up with our e-news, Facebook and Instagram posts. Until then: think of all good moments to make them your future.

Objavil/a Trans Julius dne Torek, 07. april 2020

Lovci na ljudi

Nad Srednjo vasjo pri Kamniku je sprehajalka v svojem podplatu našla res umetelno izdelano past z žeblji, najverjetneje nastavljeno kolesarjem. Kolesarji bi gotovo radi preizkusili fakirske sposobnosti izdelovalca. Poroča prijavim.se.

Omejeni

Ste že odkrili kakšno novo pot v domači občini? Takšno, manj obljudeno? Nekateri smo do nedavnega radi švigali čim dlje naokoli, drugim je bilo že prej najljubše kolesarjenje z domačega praga.
O kolesarjenju znotraj meja piše Matej na runda.si v članku z naslovom Meje. Izkoristimo jih, kolikor lahko.

V kolesarski statistiki tudi razni “civilni” tipi kolesarjev

Matej v zgoraj omenjenem zapisu na runda.si tudi o neuradni informaciji, da sta bila dva iz statistike urgence UKC vinjena “civilna” kolesarja. Tale mojster, ki ga omenjajo v zadnji novički na primorske.si, ki je pri padcu s kolesom nosil tudi zvitek z rjavim praškom, bo gotovo tudi številka kolesarske statistike.

Minister fura

Minister za zdravje je šel furat. Ne, ne Gantar. Novozelandski. Njihova premierka volan države vrti prijazno, na bajkerja v svoji vladi je morala biti pa malo jezna. Objava na pinkbike.com.

Kult Solkan

Kult Solkan ima na kultsolkan.com novo spletno stran. Servis dela.

Freestyle dostava
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam