11. oktobra 2017

Ta vikend bo pestro, pa še lepo vreme bo. Dogodkov skoraj kolikor želiš. No, in še nekaj poročil, napovedi, državno prvenstvo v vzponu … 17 se jih je nabralo.

Jesenski razgledi

Turno-kolesarska sekcija PD Snežnik vabi v soboto 14. oktobra na turnokolesarski izlet po grebenu Volovje rebri nad Ilirsko Bistrico. Od Črnih njiv do Milanke, po grebenu na Veliko Milanjo, s spustom po stari Jasenski poti na Sela in nazaj na Črne njive. Vse informacije na pdsneznik.si

Naslovna fotografija Simon Špilar

BMX očetje in otroci

Na vecer.com je Zmago Gomzi napisal odličen članek o BMXarjih stare šole, ki so za ta šport navdušili svoje sinove in hčere. Simon Stojko Falk, Tilen Frank in Peter Caf. 

Okrogla miza

… na My Sport is Franja. V spodnji etaži Emporiuma bo v četrtek 12. oktobra ob 20. uri okrogla miza na temo kolesarskega turizma. Zanimivi sogovorniki in zagotovo zelo pomembna tematika. Prijava na dogodek ni potrebna, dodatne informacije pa so na voljo na tem mestu

Vzpon na Valvazor

Letošnje državno prvenstvo v gorskokolesarskem vzponu sta zaznamovala rekorda proge v moški in ženski kategoriji. Rekorderja in hkrati državna prvaka sta postala Primož Obal (Meblo Jogi Kult Solkan) in Tanja Žakelj (Unior Tools Team). Celotno poročilo in galerijo najdeš na prijavim.se.

{loadposition inside}

Energijateam.com

poroča z državnega prvenstva v vzponu. Poročilo najdeš na energijateam.com.

Šolsko prvenstvo Ljubljane

V organizaciji KD Rajd in v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana je prejšnji teden potekalo tekmovanje v gorskem kolesarstvu. Učenci osnovnih in srednjih šol iz Ljubljane in širše okolice so se v parku Tivoli znova borili za naslove mestnih prvakov. Vrstne rede, poročilo in fotogalerijo najdeš na kd-rajd.si.     

Krejanov memorial

Končno! In dokončna odločitev. Krejanov memorial BO! In sicer v soboto 14. oktobra ob 11. uri. Več na krejanov-memorial.si in na facebooku.  

Liović prvi na zagrebškem enduru

Enduro Zagreb iz serije ENDCro se je žal pokrival s finalom SloEndura. Še enkrat je bil na vrhu prvak Frano Lović, več pa izveš na mtb.hr. Tudi sicer so pridni na hrvaški strani, na verigi imajo ta teden najboljšega črnogorskega XC tekmovalca Gorana Cerovića. Tukaj

Tour de Idrija hills

V soboto 14. oktobra bo ob 8. uri gorskokolesarska tura s štartom v Idriji in z nadaljevnajem po okoliških hribih! Več informacij na facebooku. 

MTB Kanal 2017

V soboto 14. oktobra bo četrto MTB druženje v Kanalu ob Soči. Začetek ob 9. uri in 15 minut. Program najdeš na … facebooku.

Specialized Days

Naj te še enkrat spomnimo, da bodo ta vikend v Sežani na voljo kolesa znamke Specialized z modelno letnico 2018. Več o dogodku na specialized.com/si.

Bled Bike Festival

Še ena reportaža. Tokrat s strani BledTV. In ja, Uroš je Breški in ne Briški. Čeprav je tam blizu doma.

Sveta Gora

Nad Novo gorico so se podili Italijani. Reportažo najdeš na endurosenzafretta.blogspot.si. 

Energija Team poroča s Kamplca

Energijina ekipa je z Ajdovščine odnesla odlične rezultate. David Ivartnik je postal mladinski državni prvak, Jakob Smolnikar pa je osvojil drugo mesto. Ostali fantje so se odrezali takole

Delo v trgovinah Giant/Freestyle

V trgovinah Giant/Freestyle v Ljubljani in Mariboru zaposlijo prodajalca in serviserja. Več na freestyle.si

Glasuj na Pinkbike

Za naj DH rajderja se potegujeta tudi naša Mona in Jure. Glasuješ lahko tudi za najboljšo letošnjo dirko svetovnega pokala. Klik na PB

Jesensko MTB vandranje

Gorskokolesarska vožnja po Goričkem. Pretežno po makadamu, ki bo trajala med tremi in štirimi urami. Kdaj? 28. oktobra. Več informacij na facebooku.

Sledite nam