18. februarja 2015

V Brestu pod Učko po sili razmer vzpon namesto krosa, priznanji za Ivančiča in Avče, Frank vabi na nedeljski BMX kamp v Rivignano, v soboto filmski festivalček KOFF v Mežici.


Zimska liga, 7. krog

Sedmič v tej zimi so se v zimski ligi Istre in Kvarnerja pomerili v Brestu pod Učko. V lepih razmerah je dirkalo tudi nekaj maškar, disciplina pa je bila po sili razmer vzpon (višje ležečo krožno progo je pokril sneg). V času 31 minut je bil v cilju prvi Janez Dejak iz Kočevja (Energijateam.com) pred Goranom Vidasom (BBK Istra bike) in Matkom Grujićem (BK Biker). Mladi Tilen Mlinarič (AdriAction) je bil 5. in prvi pri U15, Anže Marinčič (KD Melamin Kočevje) pa 7.
Naslednja preizkušnja bo 1. marca v Valelungi pri Puli.
Poročilo na biker.hr

Uvodna fotografija s štarta vzpona, ha! Smo to že imeli na mtb.si? Dejaku se ni bilo treba rinit v prvo vrsto. Foto Zimska liga.

Priznanji za Ivančiča in Avče
Na podelitvi priznanj najboljšim športnikom Goriške sta Miha Ivančič, državni prvak in pokalni zmagovalec med mladinci, ter njegov klub ŠKTD Avče prejela bronasti priznanji.

BMX kamp Rivignano
Mariborski BSX Racing Team v sodelovanju s klubom iz Rivignana (Videm) v Italiji vabi na kamp v nedeljo 22. februarja. Vodita ga Tilen Frank in Corrado Toso. Več informacij pri Tilnu.

KOFF – filmi na Koroškem
To soboto 21. februarja od 18. ure v Narodnem domu v Mežici vrti filme KOFF – koroški outdoor film festival v sodelovanju z velikim bovškim bratom BOFF. Največ bo snega, na dveh kolesih pa bo na ogled nedavno predstavljeni domači BMX film Conquered Joy ter bovški Nosunvalley. Dogodek na facebooku

Sledite nam