Casio GShock
Wheelbase Koloset Trgovina Ride Freestyle Giant
14. decembra 2011

Sirotić pred Sikoškom na drugi dirki zimske lige v Bujah. Stenski koledar TKO Kranj. Koroški športnik 2011. CX #3 v nedeljo v Idriji. Video: Fukovci in DH Ivanec.

V Bujah Sirotić pred Sikoškom
Nedeljsko drugo dirko zimske lige je v Bujah dobil Sanjin Sirotić s precejšnjo prednostjo pred Gregorjem Sikoškom (to je bila njegova ŽE druga mtb dirka) in Željkom Ujčićem. Janez Dejak je bil 4., Jaka Tancik (oba EnergijaTeam.com) 6. med 110 uvrščenimi.
Dejakov on-board video
FB skupina zimske lige

Na uvodni fotografiji udeleženci nedeljske dirke zimske lige v Bujah na štartu. Foto Cro MTB press info by Pop.

Pri TKO Kranj tiskali
Na domači mtb sceni se ne najde veliko tiskanih koledarjev. Takšnih, da bi imeli za vsak mesec svojo stran (in fotografijo), pa sploh ne. Letos so se lepo potridili pri turnokolesarskem odseku PD Kranj. Odlične fotografije, a večinoma (če ne izključno) na nelegalnih poteh. Po 15 evrov je koledar seveda na voljo tudi nečlanom. tkokranj.si

Koroški športnik 2011
Še dva dni lahko glasuješ za najboljšega in najperspektivnejšega koroškega športnika. Kot vedno je med kandidati kup gorskih kolesarjev – pri najboljših Kordež in Hölcl, pri perspektivnih F. Cehner, Mlinar, Pušnik, Šinigoj in Štrikerjeva.
Več in glasovanje

CX #3 v nedeljo v Idrje
Če slučajno ne gledaš koledarja v desnem stoplcu (in naše fb strani), potem se lahko zgodi, da še ne veš, da bo tretja preizkušnja slovenske ciklokros serije to nedeljo, 18. decembra, v Idriji. Več

Fukovci the video
Video minulega tedna na naši fb strani nam prinaša neverjeten gozdni monolog sprehajalca, ki ga zmoti kolesar (master tekmovalec v spustu), ki vozi po njegovem listju ter mu dela blato in “fukovce”:

Video DH Ivanec
Spider je v svojem slogu zložil video DH Ivanec na Ivanščici na Hrvaškem, ki ga je 26. junija dobil Vauh.

Freestyle zaposli
Freestyle Giant Wheelbase Trgovina Ride Koloset
Sledite nam