2. marca 2016

Šov v celjskem nakupovalnem središču, SnowDuro odpovedan, SloEnduro s še enim pokroviteljem, preizkusi Hillstrike, SC Javornik, Zimska liga v Kočevju, ne pozabi na Montedoro, Calcit predstavlja Grego Krajnca, Nina Rupnik ne gre po tretjo zmago, prva etapa Trans Dinare, Retro Rats in naš Bobi.

Bike Week Celje

Kolesarsko dogajanje v nakupovalnem središču se je končalo s sobotnim tekmovanje Dirt Jump Super Star. Naj mtb je superzvezdnik postal Jaša Jeler, naj BMX Domen Fekonja, najboljši trik pa je pokazal Damir Bukvić (flair). Fotogalerijo najdeš na tem naslovu.

V tokratni uvodni fotografiji frči Jaša. Foto Aljaž Sedovšek

SnowDuro

Zaradi neprimernih snežnih razmer je prireditev v Kranjski Gori odpovedana. Vidimo se prihodnje leto. 

SloEnduro s Kendo

V 2016 tudi s pomočjo proizvajalca kolesarskih plaščev KENDA. Na šestih dirkah bo pripravljena tudi Kenda SuperEtapa. S Kendo pa lahko prideš tudi do SloEnduro štartnine. Preberi!

{loadposition inside}

Hillstrike

Petega marca na Krvavcu. Od desete ure dalje. Udeležbo potrdi na info@hillstrike.si. Če zamudiš Krvavec, si na spletni strani preberi, kje bodo snežni trisledi na voljo za preizkus.

SC Javornik

Smučarski center v Lomah, kjer je poleti tudi kolesarski park, preživlja hude čase. Ampak nekaj je pozitivnega: Kolesarji so poleti bolj pogosti obiskovalci kot smučarji pozimi. Članek na Primorske.si

Zimska Liga

Ta vikend v Kočevju! V organizaciji kolesarskega društva Melamin. Prijave preko prijavim.se. Dogodek pa tudi na facebooku.

Montedoro

SloEnduro 4Fun. Prva tekma je skoraj pred vrati. V nedeljo 13. marca. Če se še nisi prijavil, najdeš prijavnico na tem mestu, ostale informacije pa na spletni strani SloEnduro.com. 

Calcit Bike

… predstavlja ekipo! Prvi je na vrsti Grega Krajnc, lanskoletni zmagovalec slovenskega pokala med mlajšimi člani. Kakšni so cilji za prihajajočo sezono in še kaj, preberi na spletni strani kamniškega kolesarskega kluba

Nina Rupnik

Zmagovalka serije SloEnduro 2014 in 2015 daje tekmovalno kolesarstvo v kot. Preberi zakaj.

Trans Dinara

Organizatorji so razkrili profil prve etape etapne dirke, ki se začne 1. septembra. Ne bo ravno lahka. Podatke o etapi si oglej na tem naslovu

Retro-Rats

Na blogu se je znašel zanimiv primerek. Kona Explosif singlespeed. Srečamo ga lahko po skoraj celi Ljubljani, ko polno natovorjen prevaža dobrote Made in Šiška. Retro Kona, tukaj

Bobi na joBerg2c

Naš kros in maraton ekspert Aleš Boben se pripravlja na dirko v Južni Afriki. Svojo dirkaško raketo je med zimo zamenjal za nekaj bolj lahkotnega. Preberi na njegovem blogu.

Sledite nam