kros za puklovo roko, filip flisar
17. marca 2021

V soboto sedmič za Puklovo roko, prvič brez Jožeta. Pa anketa o Šmarni gori, služba za mehanika v Mb, Zalarju Strava ne diši, Lejla na novem kolesu, Flueckiger v Istri …

Za Puklovo roko

7. Kros za Puklovo roko v spomin na Jožeta Pukla bo na Mariborskem Pohorju potekal to soboto, 20. marca (prvotni datum je bil 13. marec). Nastopiš lahko s smučmi, snowboardom, gorskim kolesom ali pležuhom. Najbolj sveže informacije na https://www.facebook.com/puklova.roka.
Video s ogleda trase s Filipom Flisarjem pa je tukajle na FB dogodku.

Sobivanje na Šmarni gori

Anketa Mestne občine Ljubljana v sodelovanju z Občino Medvode na temo upravljanja in rabe urbanih gozdov, konkretneje na Šmarni gori. Le za občane omenjenih dveh občin in … malce nerodno sestavljeno – če ne greš nekajkrat letno na Šmarno goro, naprimer. Pa “kolesa za spust” tudi vprašanje, če so prav razumeli. Izpolni tukaj.

Išče se mehanik v Mb

Servis Bikehanic išče kolesarskega mehanika v Mariboru. Prijaviš se tule na bikehanic.com.

Strava (mu) ne diši

Kolumna Mateja Zalarja na runda.si z naslovom Strava (mi) ne diši je nekako makadamsko-cestno nadaljevanje nedavnega Pretresa Andreja D. na mtb.si z naslovom Strava (mi) smrdi.

Lejla na švedskem kolesu

Lejla Tanović, prvakinja Bodne in Hercegovine in Balkana v krosu, bo letos nastopala na kolesih švedske znamke Allebike. Sledi ji na Instagramu: @lejlatanovic.

M. Flueckiger v Istri

Na tridnevni cestni dirki Istrska pomlad, ki jo jo dobil Novozelandec Finn Fisher-Black, je v dresu švicarske reprezentance uspešno nastopil tudi as v gorskokolesarskem krosu Mathias Flueckiger. V skupni razvrstitvi je zasedel 12. mesto, mesto za najvišje uvrščenim Slovencem Nikom Čemažarjem (KK Kranj).
Poročilo z zadnje etape na prijavim.se.

Crankworx Innsbruck junija

Tekmovalni festival bo v tirolski prestolnici (po novem) potekal med 16. in 20. junijem. www.crankworx.com

Sledite nam