26. septembra 2011

Konec tedna se bosta odvila dva zanimiva “trgovinska” dogodka – test koles Specialized 2012 v Mariboru ter sejem rabljenih koles pred Maxisportom v Ljubljani.
Specialized Sneak Peek
Od petka do nedelje bodo pod Pohorjem na voljo številni novi modeli koles Specialized 2012, ki jih boste lahko seveda testirali tudi sami. Specialized Sneak Peek 2012 se bo odvijal pred prostori Specializedove konceptne trgovine pri spodnji postaji gondole, izbrana kolesa pa boste lahko testirali v parku ali na okoliških terenih.
Celoten seznam testnih koles najdete na strani uvoznika, med gorskimi kolesi pa je nekaj zares zanimivih modelov, kot so novi Status FSR, 29-palčna Stumpjumer FSR in Camber FSR, modeli s prednjim vzmetenjem Stumpjumper in Carve … Koles je veliko, a rezervacije so vendarle dobrodošle.
www.factorystore.si

Sejem rabljenih koles
V soboto 1. oktobra se bo v nakupovalnem središču BTC, bolj natančno pred trgovino Maxisport (center Diamant) odvijal sejem rabljenih koles. Na sejem lahko pripeljete tudi svoja kolesa ali opremo in vse skupaj prodajate – prostor na sejmu je brezplačen. Poleg tega boljšega trga koles in opreme pa si boste lahko ogledali tudi kolesa Pinarello in Scott 2012 ter se spoznali s tekaško obutvijo Scott. Sejem bo trajal od 9. do 13. ure.
www.maxisport.si

Sledite nam